Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

7.01.2016, 11:00 Переглядів: 5 947

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

Цей рiк принесе успiх у справах i великi прибутки бiзнесменам, торговцям, банкiрам, якi не побояться ризикувати i йти ва-банк. На швидке кар`єрне зростання в 2016 роцi можуть розраховувати люди з широким свiтоглядом i рiзностороннiми вмiннями. Якщо знайти вдале застосування своїм талантам, то можна буде не лише збагатитися, але й прославитися. Цього року у стосунках закоханих стане бiльше романтики, свiжостi та новизни, тому нудний щоденний побут не зможе негативно вплинути на силу їхнiх взаємних почуттiв. Цього року обставини дуже сприятимуть флiрту, новим романтичним знайомствам, а взаємна закоханiсть виникатиме буквально з першого погляду. Тому 2016 рiк – прекрасний час як для початку стосункiв, так i для шлюбу. Любовнi стосунки, початок яким дасть цей рiк, будуть бурхливими, феєричними i, в той же час, дуже романтичними.

 

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

 

Овен (21.03-20.04)

Робота i кар`єра вимагатимуть вiд Овнiв великої розумової i фiзичної самовiддачi. Не виключено, що обов`язкiв на роботi у вас стане бiльше, але й кар`єрнi перспективи порадують. Зiрки кажуть, що шансiв зробити кар`єру у вас буде значно бiльше на постiйному мiсцi роботи, нiж на новому. Вiдносно фiнансiв 2016 рiк буде для Овнiв перiодом везiння. Завдяки вдалим починанням у бiзнесі вам напевно вдасться накопичити чималу суму грошей, якщо ви утримаєтеся вiд надмiрних витрат на розваги i витрачатимете рiвно стiльки, скiльки дозволяє бюджет. Особисте життя Овнiв обiцяє бути бурхливим, вони то втрачатимуть голову вiд кохання, то так само швидко остигатимуть. Втiм, не виключено, що у 2016 роцi ви закохаєтесь по-справжньому, i тодi вже точно не станете довго роздумувати, а постараєтесь якнайшвидше створити з коханою людиною мiцну i щасливу сiм`ю.

 

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

 

Телець (21.04-21.05)

Тiльцi зможуть пiдкорити новi професiйнi висоти, якщо не злякаються спробувати себе в новiй справi. Завдяки прекрасному діловому чуттю вони зможуть безпомилково визначити, яку роботу є шанс осилити, а вiд якої краще одразу вiдмовитися, щоб не завдати збитку своїй бездоганнiй репутацiї. У багатьох Тiльцiв у 2016 роцi з`являться новi джерела доходу. Втiм вас також чекає багато непередбачених вимушених витрат, тому намагайтесь жити вiдповiдно до своїх доходiв i розпоряджатися грішми економно. Ймовiрно, що цього року ви отримаєте фiнансову пiдтримку вiд родичiв, а тому вам не доведеться турбуватися про те, де взяти грошi. Тiльцi, у яких є постiйний любовний партнер, у 2016 роцi зроблять усе можливе, щоб утримати його i не зруйнувати стосунки. I вам це неодмiнно вдасться, якщо ви почнете придiляти бiльше часу спiлкуванню з коханою людиною. Для нових знайомств найвдалiший час – з травня по вересень 2016-го.

 

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

Близнюки (22.05-21.06)

Амбiцiї Близнюкiв принесуть їм багато конку­рентної бо­роть­би. Втiм завдя­ки вашiй сприт­ностi i кмiтли­востi ви постiйно випереджатимете своїх конкурентiв на декiлька крокiв, а тому легко вiзьмете над ними вгору. Ймовірно, що в 2016 роцi ви зможете успiшно вiдкрити свiй власний бiзнес. Фiнансове становище Близнюкiв залишатиметься стабiльним. Вас чекають як перiодичнi вимушенi витрати, так i несподiванi прибутки, але значних змiн у фiнансовому планi, швидше за все, не буде. У коханнi Близнюки проявлятимуть напористiсть i наполегливiсть, перед якими їхнi коханi просто не зможуть встояти. Але щастя в коханнi ви знайдете лише за умови, якщо поставитесь до цiєї сфери життя серйознiше. З вами в 2016 роцi вiдбудуться важливi подiї, якi примусять вас зрозумiти, що любов – це не гра, а велика вiдповiдальнiсть.

 

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

Рак (22.06-23.07)

Щоб досягти успiхiв на роботi i пiднятися кар`єрними сходами, Ракам доведеться проявити дисциплiнованiсть i стараннiсть. Ваше кар`єрне зростання буде повiльним, але впевненим, а тому не нервуйте i не прагнiть прискорити подiї. Ваше пiдвищення на посадi вiдбудеться саме у той момент, коли ви будете психологiчно готовi взяти на себе додаткову вiдповiдальнiсть. У фiнансових справах Раки проявлятимуть невпевненiсть i прагнутимуть не стiльки високих доходiв, скiльки стабiльностi. Тому новi багатообiцяючi фiнансовi можливостi, якi вiдкриються в 2016 роцi, стануть для вас швидше приємним сюрпризом, нiж очiкуваною подiєю. У коханнi Раки проявлятимуть пiднесений романтизм, а тому привернуть до себе партнерiв, налаштованих на серйознi i глибокi стосунки. I хай незначнi суперечки з коханою людиною вас не лякають – бурхливi з`ясування стосунків незмiнно закiнчуватимуться радiсними примиреннями.

 

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

Лев (24.07-23.08)

Левам рiк обiцяє видатнi досягнення в роботi та творчостi. А все завдяки тому, що ви нарештi зумiєте знайти вiдповiдне застосування своїм талантам i здiбностям. Якщо ви маєте авторитет на роботi, ближче до другого пiврiччя ви можете розраховувати на кар`єрне просування. Швидше за все, вам вдасться перейти на вищу посаду завдяки пiдтримцi колег. У фiнансових справах Левам слiд дотримуватися обережностi i не гнатися за легкими грішми – тодi 2016 рiк принесе фiнансову стабiльнiсть. Навряд чи ви можете розраховувати на надвеликi прибутки, але якщо ви не смiтитимете грішми i не вкладатимете їх у сумнiвнi проекти, то вашi доходи будуть значно вищими, нiж витрати. Цей рiк обiцяє Левам сприятливi змiни в особистому життi. Особливо вдалою виявиться перша половина року – в цей перiод ви зможете полiпшити стосунки з постiйним партнером, або, якщо ви самотнi, зустрiнете нове кохання. Головне, не бiйтеся довiряти своїм вiдчуттям!

 

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

Дiва (24.08 – 23.09)

2016 рiк для Дiв буде роком змiцнення особистого авторитету на роботi. Обставини складуться таким чином, що вам вдасться проявити свої кращi професiйнi якостi, i за це колеги i начальство вас поважатимуть i цiнуватимуть ще бiльше. Навряд чи для вас є сенс мiняти роботу або переходити на iншу посаду, оскiльки саме на вашiй нинiшнiй посадi ви зумiєте досягти гідних результатiв. Завдяки властивiй Дiвам практичностi i працездатностi в 2016 роцi вони зможуть не лише зробити своє фiнансове становище стабiльнiшим, але й знайти новi джерела доходу. Ймовiрно, що ви вiдкриєте власний бiзнес або влаштуєтесь на другу роботу. У коханнi Дiви будуть схильнi керуватися не стiльки серцем, скiльки розумом. З одного боку, це допоможе вам безпомилково вибрати зi всiх своїх шанувальникiв i прихильниць найсерйознiшого i найдостойнiшого. Але якщо ви раптом закохаєтесь – не проміняйте любов на вигоду, щоб потiм не шкодувати про це.

 

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

Терези (24.09-23.10)

Терези зможуть досягти видатних успiхiв у професiйнiй сферi завдяки умiнню мислити творчо i креативно. Ваше прагнення вирiшувати звичайнi професiйнi проблеми незвичайними методами припаде до душi начальству. Якщо ж ви мрiєте влаштуватися на бiльш високооплачувану роботу, то в цьому випадку вам можуть стати в нагодi наявнi кориснi знайомства. У Терезiв не буде проблем з фiнансами впродовж усього 2016 року, якщо вони не здiйснюватимуть необдуманих грошових вкладень. Бажано, щоб цього року ви не брали великих кредитiв у банку i самi нiкому не позичали великi суми грошей. Дуже ймовiрно, що полiпшенню вашого матерiального добробуту посприяє творча робота. Любовна сфера радуватиме Терезiв новими знайомствами i романтикою. Готуйтеся до того, що вам неодноразово доведеться вислухати освiдчення в коханнi вiд шанувальникiв або прихильниць. Головне, щоб ви обрали саме ту людину, яка вас дiйсно кохає.

 

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

Скорпiон (24.10-22.11)

Скорпiони активно прагнутимуть успiху i шани і зроблять усе можливе, щоб пiдкорити новi кар`єрнi висоти. Успiх у роботi i в бiзнесi вам гарантований, якщо ви зумiєте налагодити взаємовигiдну спiвпрацю з дiловими партнерами, оскiльки самостiйно вам важко буде осилити весь об`єм справ, якими доведеться зайнятися в 2016 роцi. У фiнансовому планi цей рiк для Скорпiонiв виявиться непередбачуваним. Якщо ви зможете швидко зреагувати i не прогавите сприятливi можливостi, то вашi прибутки можуть зрости як мiнiмум удвiчi. Ви не помилитеся, якщо вкладете грошi в бiзнес, пов`язаний з торгiвлею. Майже всi вашi грошовi iнвестицiї будуть вдалими. У 2016 роцi Скорпiони будуть не проти трохи пофлiртувати, коли трапиться така нагода, але при цьому вони постараються поводитися так, щоб за будь-яку цiну зберегти вже наявнi стосунки. Якщо ви самотнi, нове перспективне доленосне знайомство може чекати на вас із липня до листопада.

 

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

Стрiлець (23.11-21.12)

Стрiльцi будуть цiлком задоволенi своєю роботою i кар`єрою, а тому не стануть прагнути змiн. Втiм це не означає, що у вашому життi нiчого не змiниться. Ймовiрно, що начальство вирiшить пiдвищити вас на посадi, i вам доведеться освоювати новi професiйнi обов`язки. До речi, на новiй посадi вам стануть у нагодi вашi органiзаторськi здiбностi. У фiнансовому планi 2016 рiк буде для Стрiльцiв просто вiдмiнним. Не бiйтесь вимагати гiдну оплату за свою працю – роботодавець не захоче втратити вас, а тому заплатить стiльки, скiльки ви попросите. Якщо у вас є власний бiзнес, то цього року вiн процвiтатиме i приноситиме вам стабiльний дохiд. Щоб любовна сфера життя Стрiльцiв не постраждала, вони мають будувати стосунки лише на основi кохання. Врахуйте, що шлюб за розрахунком не зробить вас щасливими, зате з коханою людиною ви зможете знайти щастя, навiть якщо заради цього доведеться пройти через труднощi i випробування.

 

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

Козерiг (22.12-20.01)

У професiйнiй сферi багатьох Козерогiв чекають рiзкi змiни, аж до переходу на iншу роботу або посаду. Втiм, якщо це вiдбудеться, то лише за вашим власним бажанням i хотiнням. Може трапитися, що ви раптом захочете змiнити сферу дiяльностi або вирiшите почати новий бiзнес з нуля. Будьте смiливiшi – у вас все повинно вийти! Козероги багато зароблятимуть, але й багато витрачатимуть. Ймовiрно, що ваш бiзнес у 2016 роцi вимагатиме вiд вас великих грошових вливань. Тому, навiть якщо вашi доходи зростуть, це не означає, що ви одразу зможете жити на широку ногу. Намагайтесь заощадити грошi, щоб не залiзти в борги. Любовнi стосунки Козерогiв будуть наповненi глибокими почуттями i сильними переживаннями. Якщо ви ще не закоханi, то ймовiрно, що в 2016 роцi у ваше життя увiйде справжнє велике кохання, яке обов`язково виявиться взаємним. Якщо ж у вас вже є кохана людина, це означає, що пора вам замислитися про створення сiм`ї.

 

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

Водолiй (21.01-19.02)

У професiйному життi Водолiїв можуть вiдбутися несподiванi повороти i рiзкi змiни. Але найголовнiше, що ви радiтимете цим змiнам, оскiльки вони прямо або побiчно сприятимуть реалiзацiї ваших честолюбних планiв. Намагайтесь пiдняти свiй авторитет у колективi. Якщо це вам вдасться, то є шанс, що незабаром ви займете крiсло начальника, що звiльнилося. У 2016 роцi фiнансове становище Водолiїв буде бiльш-менш стабiльним. Зiрок з неба ви хапати не будете, але й фiнансовi неприємностi вам не загрожують. Ризикувати грішми i розтрачувати їх даремно ви не будете схильнi, отож до кiнця року у вас напевно буде вiдкладена велика сума, яку ви потiм зможете вкласти в бiзнес або розумно витратити на свої потреби. Завдяки тому, що Водолiї вмiло уникатимуть сварок із коханою людиною, їхнi любовнi стосунки в 2016 роцi будуть рiвними i стабiльними, а iнодi навiть трохи нудними. Якщо ж ви мрiєте про iдеальнi стосунки, не забувайте про романтику!

 

Зодіакальний гороскоп на 2016 рiк

Риби (20.02-20.03)

Впродовж усього 2016 року улюблена робота приноситиме Рибам радiсть i задоволення. Труднощiв i проблем у професiйнiй сферi або не буде зовсiм, або вони будуть настiльки незначними, що ви навiть не подумаєте переживати через них. Вашi творчi починання будуть вдалими i навiть можуть принести вам не тiльки пошану колег, але й славу. Заробiтки Риб будуть нестабiльними, але передбачаються додатковi грошовi надходження з найрiзноманiтнiших джерел. У фiнансовому планi 2016 рiк виявиться для Риб сприятливим лише в тому випадку, якщо Риби не забудуть, що «грошi люблять рахунок». Намагайтесь розподiляти грошi так, щоб їх вистачало не тiльки на запланованi, але й на незапланованi витрати. У 2016 роцi особисте життя може пiднести Рибам найнесподiванiшi сюрпризи. Передбачаються численнi романтичнi знайомства. Але найголовнiше, що у вас вистачить мудрості вiдрiзнити кохання вiд пристрастi, зробити правильний вибiр i не вплутатися в безперспективнi вiдносини.

Автор: ТелеграфЪ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх