Кременчуцькі тролейбуси "б’ються" струмом

12.01.2016, 17:00 Переглядів: 4 833

Кременчуцькі тролейбуси "б’ються" струмом

Що робити, якщо вас вдарило струмом у громадському транспорті

Кременчужанка отримала опіки руки від ураження струму в тролейбусі. Про це «Телеграфу» розповіла її сестра Юля. За її словами, зранку 8 січня в районі зупинки Гвардійська дівчину вдарило струмом у тролейбусі:

 

- Сестру вдарило струмом, коли вона заходила у "старий" тролейбус. Вона взялась за поручень, і її почало трясти. Після того, як люди почали кричати і кликати на допомогу, водій відключив електроенергію. При цьому люди не змогли відірвати її від ручки. Ні кондуктор, ні водій до неї не підійшли.

У сестри одразу на руці утворився опік. Вона звернулася до лікарів. Там розповіли, що це не перший випадок ураження струмом в тролейбусі.

 

Керівник транспортного відділу Руслан Івашина зазначив, що транспорт перевіряється перед тим, як він вийде на дорогу. У разі виникнення проблем він радить звертатися до транспортного відділу 3-20-47 або у службу оперативного контролю 15-63.

 

Згідно наказу “Про затвердження Правил користування трамваєм і тролейбусом у містах України” підприємства несуть відповідальність перед пасажирами та пішоходами за заподіяну шкоду.

 

Що робити, якщо у міському транспорті ви отримали травму:

 

- повідомити водія

- необхідно у письмовому вигляді скласти акт про подію

- пройти медекспертизу. Фахівці визначать ступінь тяжкості ушкоджень. Виходячи з цього, страхова компанія визначить розмір виплати.

- у перевізника дізнайтеся, яка компанія вас страхувала. Зверніться туди з висновком судмедексперта, паспортом і проїзними документами (прокомпостований (надірваний) талончик, проїзний або інші квитки). Компанія може зажадати і додаткові документи, які вже сама страхова компанія запросить у перевізника.

- зберігайте квитки навіть після виходу з транспорту. Всі пасажири, які їздять у транспорті, застраховані. Підтвердження цього - талончик, проїзний або квиток.

- крім отримання страхових виплат ви можете подати на перевізника до суду і стягнути моральну шкоду.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх