За кривавими слідами поліцейські Полтавщини затримали крадія

16.01.2016, 17:04 Переглядів: 4 028

За кривавими слідами поліцейські Полтавщини затримали крадія

Злодій перебуває у слідчому ізоляторі

У Полтаві по слідам з крові затримали озброєного квартирного злодія. Про це повідомляє прес-служба поліції.

 

Злодій, щоб втекти від переслідування, почав погрожувати пістолетом свідкові крадіжки, який намагався його наздогнати та затримати. Чоловік припинив переслідування, але продовжував спостерігати за зловмисником.

 

Працівники Київського відділення поліції Полтави, які прибули за викликом, почали йти по слідам злодія, які залишились на снігу.

 

За кривавими слідами поліцейські Полтавщини затримали крадія

 

«Втікаючи з місця скоєння злочину, підозрюваний поранив собі руку, – розповідає оперуповноважений Олексій Ходіс. – Коли в межах селища його сліди на снігу перестали проглядатись, ми визначали напрямок руху за краплинами крові».

 

Сліди крові злодія привели поліцейських до покинутого приміщення в одному з домогосподарств селища. Правоохоронці знали, що зловмисник озброєний, тому привели у готовність табельну зброю та пішли всередину. Застосовувати зброю, на щастя, правоохоронцям не довелось. На вимогу поліцейських зловмисник вийшов з приміщення з піднятими руками.

 

Під час огляду затриманого жодних викрадених речей у нього не виявили, але знайшли ключі від автомобіля. Розшукавши авто, яке знаходилось неподалік скоєння злочину, поліцейські виявили в ньому і викрадені з квартири речі – золоті прикраси та оргтехніку.

 

За кривавими слідами поліцейські Полтавщини затримали крадія

 

«Затриманим виявився раніше неодноразово судимий за скоєння крадіжок та пограбувань мешканець Полтави, 1983 року народження, – розповів начальник Київського відділення поліції Полтави Сергій Махно. – Не так давно за скоєння пограбування він був засуджений до відбування покарання з іспитовим строком (умовно). Іспитовий строк ще не закінчився».

 

Зловмисник перебуває у слідчому ізоляторі. Згідно ч.3 ст. 185 Кримінального кодесу (крадіжка, поєднана із проникненням у житло) крадію загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: УМВС
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх