Віталію Малецькому написали найемоційнішу петицію

29.01.2016, 11:00 Переглядів: 5 061

Про какашки... 

29 січня на сервісі електронних петицій Кременчуцької міської ради з'явилася петиція кременчужанки Світлани Шевельової, яка вимагає прибрати з-під її будинку машину з нечистотами. 

 

- Стоянка машины обязана быть в личном гараже, а не где захочу, - емоційно зазначила в петиції Світлана. - Сосед на машине выкачивающей нечистоты=РЕШИЛ.ЧТО ИМЕЕТ ПРАВО СТОЯНКИ НА ГАЗОНЕ ВПЕРЕДИ ДОМА своего ....или на сегодня =НА ВЪЕЗДЕ В МОЙ ДОМ!!!нечистоты и запах и ПРОЕЗД В МОЙ ДОМ=ЗАБЛОКИРОВАЛ!!!!Значит завтра все кто хотят будут испражняться возле моих ворот или на газонах????неделю не могу заехать машиной К СЕБЕ ДОМОЙ!!!!пер Ракитина =2!!!!!сосед=дом 4!!!!!***=телефон на машине!!!!я знаю что не будет голосов для рассмотрения=НО ВЕРЮ В ЗДРАВЫЙ СМЫСЛ!!!!комиссий.полиции и т.д.!!!п.Малецкий=на Сумской=ПОРЯДОК!!!!Все машины в своих гаражах!!!!потому что п.Бабаев=СМОГ?!или Закон только для Сумской?!с лета ходим по инстанциям.пишем.....и сегодня снова Заяву написала=КАК БЫТЬ?!ПОМОГИТЕ!!!

 

На сайті міської ради зареєстровано 25 петицій. Серед петицій меру: повернення зупинки “Міськвиконком”, зниження цін на проїзд у маршрутках та розчищення вулиць. 

 

 

Підписати петицію меру Кременчука можна на сайті міської ради.

 

P.S. Як повідомила 31 січня 2016 року "Телеграфу" Світлана Шевельова, автор петиції, конфлікт з асінізаторською машиною вирішено. Мирним шляхом. 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх