Кременчужанин облаштував удома нарколабораторію

29.01.2016, 15:39 Переглядів: 3 218

Кременчужанин облаштував удома нарколабораторію

Правоохоронці перевіряють, чи не збував чоловік наркотики мешканцям Кременчука

Кременчужанин облаштував удома нарколабораторію

 

У кременчужанина вдома виявили нарколабораторію. Як повідомляє кременчуцька поліція, під час обшуку у квартирі раніше судимого 39-річного чоловіка правоохоронці та представники прокуратури знайшли наркотики «первентин», ряд прекурсорів, електронні ваги та приладдя для виготовлення наркотиків. Речові докази було вилучено та направлено на експертизу.

 

Кременчужанин облаштував удома нарколабораторію

 

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та статтею 313 Кримінального кодексу України - незаконне виготовлення, придбання, зберігання, передача чи продаж обладнання, що використовується для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

 

Наразі правоохоронні органи провадять розслідування щодо того, чи не збував зловмисник виготовлені наркотики кременчужанам.

 

- Інформацію про факти і місця реалізації наркотичних речовин, про аптеки, які здійснюють продаж рецептурних ліків з порушенням закону можна надати до найближчого територіального підрозділу поліції або за телефонами гарячої лінії ГУНП в Полтавській області: (0532) 51-77-57, 56-22-33 чи 102 - повідомив Вадим Могила, керівник кременчуцької поліції.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх