МФК "Кремінь" на виїзді поступився "Ворсклі"

12.03.2016, 15:18 Переглядів: 2 077

МФК "Кремінь" на виїзді поступився "Ворсклі"

Кременчуцьки футбольний клуб зіграв черговий спаринг

12 березня кременчуцький футбольний клуб "Кремінь" на виїзді зіграв товариський матч з полтавською "Ворсклою". "Синьо-білі" поступилися змішаному складу "Ворскли", яка складалася з гравців першої та молодіжної команди. Матч закінчився з рахунком 0:2.

 

Сюжет на телеканалі Футбол 1

 

Ворскла - Кремінь 2:0

 

Голи: Бараннік (16), Довгий (22)

 

Ворскла: Ткаченко, Даллку, Бобров (Даллку Ардін, 46), Сапай, Квасний, Одарюк, Бартуловіч, Довгий, Мельник, Бараннік, Ковпак (Авраменко, 67).

Головний тренер: Василь Сачко

 

Кремінь: Олійник, Піскун (Тертишний 69’), Шершень, Сідоренко, Ченбай, Стрельцов (Бакланов 69’), Сторчоус (Кунєв 46’), ГНП (Ентін 24’), Степанчук (Волошин 69’), Тімченко, Черній.

Головний тренер: Сергій Ященко

 

За інформацією прес-служби "Ворскли", на початку гри дві відмінних нагоди після виходу до воріт втратив Бараннік, одного разу, перекидаючи м'яч через воротаря, не влучив у "рамку" Бартуловіч. На 16-й хвилині Ковпак наздогнав м'яч біля лицьової лінії, на замаху прибрав воротаря й викотив "цукерочку" на Баранніка, який потужним ударом під поперечку відкрив рахунок у грі.

 

Бартуловіч знову мав забивати на 20-й хвилині, та забракло кількох сантиметрів. На 22-й хвилині рахунок став 2:0 після влучного удару другим темпом від Довгого з лівої ноги. Під кінець перших тридцяти хвилин Даллку віддав на Ковпака, який, прийнявши м'яч у штрафному, сходу пробив, але влучив у поперечину. До кінця першого тайму Кремінь зумів провести кілька атака, але навіть без натяку на загрозу воротам Ткаченка.

 

Цікавий факт: від початку другого тайму цементували оборону Ворскли брати Арменд і Ардін Даллку. Старший свого часу говорив, що мріє коли-небудь зіграти разом із молодшим.

 

На 61-й хвилині пройшовши флангом та змістившись в центр цілив по воротах Сапай, воротар приборкав цей м'яч. Ковпак на 65-й хвилині вийшов на ударну позицію й добре пробив, на жаль, куля пройшла низом, поряд із лівою стійкою.

 

В кінцівці гри Кремінь створив кілька цікавих епізодів біля полтавських воріт, але рахунок вже не змінився - 2:0 за Ворсклою.

 

Нагадуємо, що згідно календаря чемпіонату 12 березня у матчі 18 туру Прем'єр-ліги ворскляни мали б приймати на власному полі запорізький "Металурга", але суперники припинили своє існування. Таким чином "Ворскла" заробить свої три очка без боротьби.

 

Наступний матч "Кремінь" зіграє у Кривому Розі з першоліговим "Гірником" 18 березня о 13.00.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Футбол 1
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх