Кременчуцькі копи затримали рибалок-браконьєрів

4.04.2016, 12:45 Переглядів: 4 519

Порушників передали сектору водної поліції Кременчука

Сьогодні, 4 квітня близько 4:20 поліцейський патруль затримав четверо рибалок. Під час патрулювання по вул. Богдана Хмельницького, копи помітили 4 чоловіків: троє із них несли гумовий човен, а четвертий котив велосипед з трьома мішками. При огляді мішків, поліціянти виявили там риболовні сітки. Також знайшли багато незаконно виловленої риби. 

 

Кременчуцькі копи затримали рибалок-браконьєрів


Кременчуцькі копи затримали рибалок-браконьєрів

 

При розмові з порушниками виявилося, що один із риболовів встановив сітки на Дніпрі, а своїх трьох товаришів запросив для того, щоб донести улов.

Зараз всіх 4 чоловіків копи передали сектору водної поліції Кременчука для подальшого документування і з’ясування обставин цієї події.

За попередніми підрахунками, водним ресурсам завдано шкоди на 5 тисяч 559 гривень. По факту слідчими водної поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 249 частиною 1 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним промислом). Штраф за таке порушення - від ста до двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.

 

 

Нагадуємо, що з 1 квітня заборонено вилов риби із водойм. Якщо ви дізналися про факти незаконного рибного промислу, особливо із застосуванням електровудок, на водоймах, човнових станціях Полтавщини, транспортування виловленої риби на ринки та об’єкти незаконного прийому риби, звертайтеся до лінійного пункту поліції в річковому порту Кременчук за телефонами: 74-03-90, 102 або за адресою: м. Кременчук вул. 40 років Жовтня 50/15.

Автор: Альона Душенко Фото: Патрульна поліція Кременчука
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх