За пропискою - до ЦНАПу, за довідками на субсидії - до керуючих компаній

4.04.2016, 15:01 Переглядів: 7 587

"Спрощень" поки що не спостерігається - схожі за змістом довідки видають у різних місцях

Від сьогоднішнього дня змінився порядок реєстрації місця проживання громадян. Про це 4 квітня повідомили на апаратній нараді в мерії. У зв'язку з такими змінами, тепер дві схожі за змістом довідки видаватимуть у різних місцях: про реєстрацію місця проживання у ЦНАПі, а про склад сім'ї - у керуючих компаніях.

 

Реєстрацією місця проживання громадян, формуванням та веденням реєстру територіальної громади у Кременчуці займатимуться Автозаводська та Крюківська районні адміністрації. Враховуючи великий обсяг даних, а також те, що більшість картотек є тільки у паперовому вигляді, і дані до реєстру доводитиметься вносити вручну, ця робота займе певний час, тому підготовчий процес вже розпочато.

За новою пропискою та довідкою про реєстрацію місця проживання особи відтепер слід звертатись до ЦНАПу. Для того, щоб зробити процедуру максимально комфортною і оперативною в ЦНАПі відсьогодні знаходяться представники адміністрацій, які на місці будуть перевіряти документи і здійснювати реєстрацію та зняття з реєстрації громадян.

- Було проведено підготовчу роботу і від сьогоднішнього дня ми готові працювати в новому режимі, - доповідає заступник начальника ЦНАПу Іващенко Юрій Валерійович, - так як були створені два нові суб'єкти, що проводитимуть реєстрацію громадян.

З новими правилами прописки, та переліком необхідних документів можна ознайомитись тут.

 

Також на нараді повідомили, що доідку про склад сім'ї, необхідну для отримання субсидії, продовжують видавати управляючі компанії.

 

Отримати довідку можна в приймальнях "Добробиту" та "Житлорембудсервісу".

Приймальня "Житлорембудсервісу" знаходиться на вулиці Пролетарській, буд. 32.

В той же час, адміністрація управляючої компанії "Добробит" повідомляє, що такі довідки їх компанією будуть видаватись лише у центральному офісі. Такі незручності для крюківчан повязані з тим, що в Крюківському офісі компанії лишилась працювати всього одна людина. Тож мешканцям Крюкова за  довідкою слід звертатися за адресою: вул. Велика набережна, 17.

 

Довідково: Довідка про склад сім’ї на субсидію потрібна мешканцям приватного сектору, оскільки ця інформація є лише в домовій книзі, яка знаходиться у власника. (Для мешканців багатоквартирних будинків така довідка не потрібна, органи УПСЗН самі отримують ці дані).

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх