За два дні у Кременчуці піймали трьох нетверезих водіїв

5.04.2016, 15:29 Переглядів: 3 779

За два дні у Кременчуці піймали трьох нетверезих водіїв

Кременчуцькі копи продовжують "відловлювати" водіїв на підпитку

4 квітня, близько 18.00 під час патрулювання екіпаж патрульної поліції привернув увагу водій мопеда Apollo, який був без шолома. Водій мопеда зупинився біля перехрестя вулиць Лебедина (Кірова) і Вадима Бойко та зайшов у магазин. Після повернення водія до транспортного засобу, копи підійшли до нього для проведення профілактичної бесіди.

 

У ході спілкування виявилося, що 34-річний скутерист мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. До того ж водій не мав водійського посвідчення, а транспортний засіб не має державного номерного знаку. Після перевірки на алкоголь в крові було виявлено 1,84 проміле алкоголю.

 

5 квітня, близько 01:30, по вул. Логінова патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Golf за порушення правил дорожнього руху. В ході перевірки документів виявилося, що 21-річний водій має ознаки сп'яніння. Після перевірки на алкоголь цей стан тільки підтвердився. Також патрульні з’ясували, що водій у минуломі місяці вже "попадався" у подібному стані.

 

На нього вже складалися аналогічні адміністративні матеріали за 130 статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння).

 

5 квітня, близько 03:30 під час патрулювання по провулку Героїв Бреста патрульні звернули увагу на автомобіль Daewoo Lanos, який рухався із порушенням правил дорожнього руху. Поліціянти зупинили автомобіль для перевірки документів. Копів чекала "приємна" несподіванка - водій "Ланоса" ледь тримався на ногах. Як повідомляють патрульні, 56-річний водій перебував в стані алкогольного сп’яніння, не міг вимовити ні слова та ледь тримався на ногах, постійно падаючи. Копи доставили нетверезого шофера до Кременчуцького обласного наркологічного диспансеру для перевірки на алкоголь. За висновком лікаря, у крові чоловіка виявлено 2,9 проміле алкоголю. На водія транспортного засобу складено усі необхідні адміністративні матеріали у межах чинного законодавства, автомобіль правопорушника затримано та направлено на штрафмайданчик.

 

 

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: Патрульна поліція Кременчука Джерело відео: Патрульна поліція Кременчука
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх