Кременчуцькі патрульні за ніч спіймали трьох пияк і наркомана за кермом

9.04.2016, 08:47 Переглядів: 3 004

На правопорушників складені адміністративні матеріали

Вночі 7 квітня патрульні поліціянти Кременчука задокументували три факти керування транспортними засобами водіями у стані алкогольного сп’яніння та один — з ознаками наркотичного. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

 

Водія на автомобілі ЗАЗ 110307 у стані алкогольного сп’яніння затримали по вул. Залізничній. Двох інших зранку 8 квітня. По вул. О.Білаша (Дем’яна Бєдного) патрульні поліцейські побачили автомобіль Skoda Superb, який рухався, порушуючи правила дорожнього руху. На вимогу патрульних зупинитись водій не відреагував, однак поліцейським вдалось зупинити порушника. Як з’ясували патрульні, 29-річний водій керував транспортним засобом без необхідних документів.

 

Цієї ж ночі, близько 02.15, патрульні по вул. Володимира Івасюка (Рози Люксембург – ред.) зупинили також за порушення правил дорожнього руху автомобіль Volkswagen golf. 30-річний водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. 

 

На трьох водіїв складено усі необхідні адміністративні матеріали, які в подальшому розглядатиме суд.

  

На ранок 8 квітня, близько 05.50, по вул. Халаменюка був зупинений автомобіль EAGLE TALON. При перевірці документів у 34-річного водія були виявлені ознаки наркотичного сп’яніння: тремтіння рук, не реагування на світло зіниць, різкі рухи. Водію запропонували проїхати на медичне освідчування до Кременчуцького обласного наркологічного диспансеру.

 

За попередніми результатами тесту, у водія підтвердився стан наркотичного сп’яніння. Водія відсторонили від керування авто, а також склали адмінпротокол.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх