42 учасники АТО з червня пройдуть навчання на курсах водіїв

26.04.2016, 15:14 Переглядів: 1 946

42 учасники АТО з червня пройдуть навчання на курсах водіїв

З державного бюджету на реабілітацію кременчужан виділили 56 тисяч грн

Кременчуцьких демобілізованих бійців навчатимуть на курсах водіїв. За словами спеціаліста департаменту праці, соціального захисту населення та питань АТО Марини Доценко, для адаптації військових Кременчуку виділили 56 тисяч грн з державного бюджету.

 

Планувалося, що в минулому році учасники АТО пройдуть курс навчання, але через проблему оформлення документів, навчання пройшли лише 5 бійців на початку року.

 

Наразі до департаменту від учасників АТО на отримання посвідчення водія категорії В надійшло 12 заяв, 16 – категорії С, 8 – категорії D, 6 – категорії CE. З них 42 заяви - це працівники поліції та учасники АТО, які працюють.

 

Департамент праці опрацьовує питання співпраці з усіма автошколами міста, в тому числі й приватними. Але приватні автошколи за бюджетні кошти надають лише послуги з навчання, а за пальне доведеться сплачувати самим громадянам. Тому прийняли рішення укласти договір з Кременчуцькою об’єднаною технічною школою товариства "Сприяння оборони України" на навчання водіїв категорії В та CЕ, а також автошколою "Дніпро" на навчання водіїв категорії С та D.

 

У центрі зайнятості бійцям також надають допомогу з перекваліфікації, навчання і відкриття власної справи. Представники центру зайнятості зазначили, що 4 учасників АТО зайнялися підприємництвом, а 14 бійців з початку року працевлаштували.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх