«Ваша дитина цього року у стаціонарі лікарні не перебувала», - дивна відповідь Малецького на петицію

3.06.2016, 15:40 Переглядів: 4 401

«Ваша дитина цього року у стаціонарі лікарні не перебувала», - дивна відповідь Малецького на петицію

Малецький відповів на дуже емоційне звернення з проханням створити належні умови для перебування хворих у дитячій лікарні та побороти тарганів

3 червня мер Кременчука Віталій Малецький відповів на дуже емоційне звернення з проханням створити належні умови для перебування хворих у дитячій лікарні.

 



Ініціювала збір підписів на сервісі електронних петицій мерії під петицією проти тарганів Катерина Білова 1 квітня

 

Катерина просила мера звернути увагу на стан відділень у міській дитячій лікарні. В тексті автор пише: "Це ж просто жах! Як можна взагалі в таких умовах не те що лікуватись, а просто знаходитись там??? Таргани по всіх усюдах, а з настанням ночі ще більше їх стає! Там лікують наших дітей!"

 

У зв'язку з чим просила міського голову прийняти "хоч якісь міри" і виділити з бюджету кошти хоча б на частковий ремонт. А у разі необхідності, пропонувала залучати спонсорів.

 

19 травня достатня для розгляду кількість кременчужан, обурених таким станом речей, підтримали ініціативу Катерини і сьогодні очільник міста їм відповів. 

 

«Ваша дитина у поточному році на стаціонарному лікуванні у міській дитячій лікарні не перебувала».

 

З такого речення починається відповідь міського голови. Напевне, мається на увазі, що автор петиції не може з упевненістю стверджувати про стан відділень.

 

«Ваша дитина цього року у стаціонарі лікарні не перебувала», - дивна відповідь Малецького на петицію

 

Щодо наявності тарганів у міській дитячій лікарні, то мер пояснив, що роботи по дезінсекції закладу ведуться планово ТОВ «Катарес», яке вже другий рік поспіль виконує ці роботи, використовуючи хімічні, газові методи дезінсекції для важкодоступних місць. А за минулий рік проведено 4 етапи робіт по дезінсекції, щоквартально.

 

У першому кварталі поточного року були проведені такі роботи у всіх відділеннях міської дитячої лікарні (хірургічне, травматологічне, педіатричне відділення, відділення старшого віку, відділення денного стаціонару соматичного профілю, харчоблок та роздаткові кімнати).

 

Також у відповіді градоначальник запевнив, що адміністрацією міської дитячої лікарні постійно ведеться робота щодо створення належних умов перебування хворих дітей на стаціонарному лікуванні в закладі. Проводяться як поточні, так і капітальні ремонти відділень та допоміжних приміщень. А у 2016 році запланований капітальний ремонт приймального відділення.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх