Що новенького кременчужанам почитати на вихідних

12.06.2016, 10:00 Переглядів: 1 508

Якщо вільні від роботи дні вирішено присвятити літературі, то актуальним буде питання: «Що почитати на вихідних?». Як же знайти цікаву книгу для відпочинку на вікенд? Для того, щоб читачі “Кременчуцького Телеграфа” не ламали голову над цим питанням, спеціально для Вас Наталія Манжеліївська, бібліотекар відділу абонемента Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького, підготувала чергову підбірку неймовірної літератури

Надіємось, що Вам є чим зайнятися у вихідні, але, якщо Ви все ж вирішили провести їх, зручно вмостившись, за читанням книжки, то рекомендуємо обрати одну із новинок ЦБМ ім. Горького. Цього тижня нам пропонують перенестись у дикунські часи волхвів і відьом разом з Чеславом, у фантастичний світ магії, драконів, ельфів та гномів разом із Ерагоном, побувати на відкритті Ейфелевої вежі та спуститись разом з Айві до Нижнього світу. Нудно не буде.

 

Що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

Валентин Тарасов - український актор, драматург, телережисер, а у 2004 році увійшов до Спілки письменників України.

Роман «Чеслав. В темряві сонця» переносить нас у сиву давнину.

І – ІІ століття. Дикунські часи волхвів і відьом, коли наші далекі прапращури слов’яни поклонялися силам природи та боролися за існування в хащах таємничих лісів.

Про одну сім’ю говорили, що вони приносять Перунові людські жертви. І на них Чеслав подумав у першу чергу, коли його батька знайшли мертвим, а односельці оголосили юнака батьковбивцею…

 

 

«Ерагон» Крістофера Паоліні вперше побачив світ 2002 року коштом батьків автора, адже йому самому було тоді всього лише 15 років! Поява роману справила враження справжнього літературного вибуху. Америку та Європу охопила «ерагономанія»: уже за перший тиждень продажу «Ерагон» розійшовся накладом 250 тисяч примірників і став світовим бестселером. За наступні роки Крістофер написав ще три книги про хлопця Ерагона.

На сторінках цієї книги читач потрапляє у фантастичний світ магії, драконів, ельфів, гномів, щоб разом із головним героєм Ерагоном вирушити в мандрівку казковими пустелями та горами, підземеллями та містами, здолати силу-силенну перешкод, знайти вірних друзів та нажити лютих ворогів і врешті-решт здобути перемогу над силами зла.

 

 

Исторический детектив Клода Изнера «Убийство на Эйфелевой башне» переведен на многие языки и стал мировым бестсселером. Сюжет роман основан на реальных событиях, упоминавшихся в газетах того времени.

В 1889 году, через сто лет после взятия Бастилии, в Париже проходит Всемирная выставка. И к этому мероприятию приурочено торжественное открытие Эйфелевой башни. Отличная погода, приподнятое настроение у посетителей и вдруг, в толпе погибает женщина. Может ли укус пчелы быть причиной ее смерти, или существует другое объяснение?

 

Що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

Новый роман Татьяны Корсаковой «Девушка с серебряной кровью», как и все предыдущие ее книги, выше всяких похвал. Граф Федор Шумилин вмешался в политику, можно сказать по глупости, и это обошлось ему слишком дорого: он был осужден и приговорен к каторжным работам. Но судьба спасла Федора от верной гибели и привела на остров к Айви. У нее не только странное имя, а еще более странный дар, передающийся в ее роду по женской линии. Она способна спускаться в Нижний мир и усмирять хозяина озера, взимающего с людей кровавые жертвы. И кто сама Айви – хозяйка или жертва? Но Шумилину это безразлично: он знает, что именно она – его единственная любовь.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх