Водію, який переїхав кременчуцьку волонтерку, продовжили домашній арешт

18.12.2019, 11:02 Переглядів: 3 310 Коментарів: 1

 

Відомо, що водій двічі переїхав незрячу пані Шевченко

17 грудня у Крюківському районному суді продовжили міру запобіжного заходу чоловіку, якого звинувачують у смертельній ДТП. Мова йде про аварію, в результаті якої померла відома кременчуцька волонтерка, один із символів Революції гідності в Кременчуці - Ольга Шевченко. Водій за кермом Audi наїхав на пенсіонерку, рухаючись заднім ходом.


Крюківський районний суд продовжив підозрюваному домашній арешт з 21.00 до 8.00 на два місяці. У свою чергу раніше, 28 листопада, Октябрський районний суд Полтави ухвалив рішення застосувати до чоловіка нічний домашній арешт. Водія підозрюють у порушення ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).


З ухвали Октябрського районного суду стали відомі деталі ДТП. Досудове розслідування встановило, що 30 листопада о 08.21 по сухому асфальтованому покриттю дороги прилеглої території будинку в напрямку вулиці Театральної заднім ходом рухався легковий автомобіль марки Audi. Водночас, виїзд із даної території у межах дороги переходила жінка. До цього рухалася по пішохідній доріжці вздовж проїзної частини Театральної зі сторони перехрестя вулиць Театральна-Першотравнева у напрямку перехрестя вулиць Театральна-Гагаріна.


Наблизившись до виїзду заднім ходом водій почав повертати ліворуч. Наїхав у правий бік жінки зі спини, збив її із ніг та переїхав, а потім, змінивши напрямок на рух вперед, переїхав лежачу потерпілу вдруге. Від отриманих травм потерпіла незабаром померла у «швидкій».


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
18 грудня 2019 13:02

Домашний ночной арест? Переехал два раза, получается его ни капли не смутил сначала удар, потом наезд на крупный обьект...


4 5

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх