Поліцейського, який п'яним спричинив аварію у Полтаві, відсторонили від роботи

11.03.2020, 12:27 Переглядів: 2 360 Коментарів: 2

Розглядається питання щодо доцільності його подальшої служби у поліції

Поліцейського, який п'яним спричинив аварію у Полтаві, відсторонили від роботи. Таку інформацію оприлюднив відділ комунікації поліції Полтавської області.


7 березня на вулиці Героїв Сталінграду ВАЗ-21099 в'їхав у Nissan Note. Учасники аварії не постраждали. Згодом було встановлено, що ВАЗом керував 32-річний старший сержант поліції, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це свідчать результати медичного огляду.


Відносно порушника склали адміністративні матеріали за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) і 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння).


Окрім того, керівництво Головного управління поліції Полтавщини призначило комісійне службове розслідування. На період перевірки поліцейського відсторонили від роботи. Зараз розглядається питання щодо доцільності його подальшої служби у правоохоронних органах.


– Незалежно від професійних заслуг, за порушення закону кожен буде відповідати персонально. Перед законом усі рівні. За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння на поліцейського чекає не тільки юридична відповідальність, але й звільнення з лав поліції, - прокоментував ситуацію начальник поліції Полтавщини Іван Вигівський.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 671
11 березня 2020 14:08

Да ладно,не может быть,это так пыль народу в глаза,он наши 4 копа,избили человека под камерой и нечё дома жирок нагуливают.


7 0
0
12 березня 2020 11:28

как всегда: понять и простить .ну максимум задним числом.Уроды мвд


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх