Полтавський окружний адмінсуд визнав протиправним рішення Кременчуцької міської ради

22.05.2024, 11:55 Переглядів: 982 Коментарів: 1

 

Суд частково задовольнив позов, визнавши протиправним та нечинним рішення міської ради «Про затвердження внесення змін до детального плану території, розташованої в Північному промвузлі міста Кременчука Полтавської області»

21 травня Полтавський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді М.В. Довгопола розглянув адміністративний позов Сергія Захожого проти Кременчуцької міської ради. Суд частково задовольнив позов, визнавши протиправним та нечинним рішення міської ради «Про затвердження внесення змін до детального плану території, розташованої в Північному промвузлі міста Кременчука Полтавської області» від 8 вересня 2023 року. Про це стало відомо з рішення суду.

Сергій Захожий, за підтримки представника Руслана Лазоренка, оскаржував рішення міської ради. На стороні відповідача виступав представник Н.М. Шинкаренко, а також представник третьої особи ТОВ «Алма Оіл Груп» Ю.А. Пузь.

Суд відмовив у задоволенні іншої частини позовних вимог, а також у задоволенні заяв Захожого та Олексія Марченка про винесення окремої ухвали.

Суд постановив стягнути з Кременчуцької міської ради на користь Сергія Захожого витрати на професійну правничу допомогу в розмірі 11,250 гривень.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляцію не було подано. У разі подання апеляції, рішення набирає законної сили після розгляду апеляційної інстанції. Рішення може бути оскаржене до Другого апеляційного адміністративного суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Раніше видання, підконтрольне кременчуцькій владі, поширювало інформацію, що кошти на правничу допомогу у цій справі сплатили позивачі, про що у своєму телеграм-каналі повідомив депутат міськради Богдан Лазоренко.

Автор: Аліса Котова Джерело фото: lexinform.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

617
22 травня 2024 13:12

Замість того,щоб об"єднаними зусиллями допомагати ЗСУ ,ці всі малецько-шаповалово-мовчани намагаються вкласти вкрадені з бюджету гроші в нпз.

Вітаємо перемогу здорового глузду і так тримати.


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх