Житель Кременчуцького району, який вбив матір, а тіло викинув у колодязь, проведе 12 років за ґратами

28.05.2024, 11:01 Переглядів: 761

 

Верховний Суд підтвердив вирок

Верховний Суд залишив без змін вирок жителю Кременчуцького району, який був засуджений на 12 років за умисне вбивство своєї матері. Про це повідомила Полтавська обласна прокуратура.

Прокурори у трьох судових інстанціях довели, що в серпні 2021 року син під час конфлікту вдарив матір обухом сокири по голові. Коли жінка впала на підлогу, чоловік побив її, обмотав шию шматком тканини й задушив. Після цього він вкинув тіло в колодязь на подвір'ї та засипав його одягом і сміттям, намагаючись приховати злочин.

Засуджений не заперечував, що між ним та матір’ю були напружені стосунки через його безробіття та звичку виносити з дому речі. Проте свою вину у вбивстві він не визнав.

На підставі зібраних доказів та проведених експертиз чоловіка було визнано винним. Постанова Верховного Суду є остаточною і оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, убита — Зореслава Довгаль. Жінка проходила службу у військовій частині 1546 (107 реактивна бригада). У 2019 році Зореслава служила у Червоному Лимані на Донеччині. У жінки залишилася мати, брат, двоє дітей та троє онуків. Їй було 48 років, а її сину Кирилу на момент убивства — 25. Усе це сталося у селі Садки, що неподалік Кременчука. Тіло жінки правоохоронці знайшли на дні криниці. Поряд були особисті речі та документи загиблої. Її розшукували 12 днів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх