Військові ТЦК ходять по квартирах під виглядом повірки газових лічильників? «Кременчукгаз» спростовує інформацію

18.06.2024, 14:23 Переглядів: 804

Газівники заздалегідь телефонують споживачам, якщо планується перевірка

У місцевих пабліках Горішніх Плавнів поширюється інформація про те, що представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки разом із працівниками газової служби ходять по квартирах під приводом перевірки лічильників.

Адміністрація ПрАТ «Кременчукгаз» офіційно спростовує цю інформацію. Пресслужба підприємства повідомляє, що фахівці заздалегідь телефонують споживачам, якщо планується перевірка показників і стану лічильника або зняття приладу обліку на повірку.

— Шановні споживачі, радимо вам дотримуватися інформаційної гігієни та перевіряти сумнівні повідомлення, особливо ті, що викликають сильні емоції, у першоджерелах інформації. Для цього використовуйте наші офіційні інтернет-ресурси та онлайн-сервіси, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як розповів «Кременчуцькому Телеграфу» ще торік начальник Кременчуцького районного ТЦК та СП Мирослав Волков Кременчуцький РТЦК вручає повістки за місцем проживання та роботи, а ухилянтів притягує до відповідальності. Також сьогодні ми писали, що новим завданням для дільничних офіцерів поліції став розшук та доставлення до ТЦК та СП військовозобов’язаних, які не прибули до них по повістці.

— ТЦК надає нам списки таких людей, і наші офіцери їх розшукують та доставляють. Це не зовсім притаманна для поліції функція — раніше ми цим ніколи не займалися. Звісно, що під час виконання цього завдання буває багато негативу від громадян. Але це потреба воєнного часу і ми розуміємо її важливість, — додав начальник сектору дільничних офіцерів поліції.

Чоловіка подали у розшук, хоча він запевняє, що повістки не отримував — у Кременчуцькому РТЦК пояснили, чи таке можливе

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх