Поліція Полтавщини виявила 18 порушень правил навігації на Кам'янському водосховищі

Сьогодні, 12:00 Переглядів: 131

З початку дії воєнного стану протоколи отримали уже 385 порушників

Працівники сектору поліцейської діяльності на воді Кременчуцького райуправління поліції Полтавщини під час патрулювання акваторією Кам'янського водосховища річки Дніпро виявили 18 фактів порушень правил навігації плавзасобів на воді й склали на порушників відповідні адміністративні матеріали. Про це 1 липня повідомив Відділ комунікації поліції в Полтавській області.

Як зазначив Вадим Масляний, заступник начальника сектору поліцейської діяльності на воді Кременчуцького райуправління поліції, з початку дії воєнного стану працівники водної поліції склали 385 адміністративних матеріалів за ст.117 (Порушення правил користування річковими й маломірними суднами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нещодавно, у ході патрулювання неподалік села Кривуші правоохоронці вилучили дві риболовні ліскові сітки загальною довжиною близько 200 метрів. Свіжу рибу фахівці випустили до природного середовища, а сітки передані в установленому порядку для подальшого знищення.

Превентивні рейди поліції на водоймах області тривають.

Нагадаємо, що в період дії воєнного стану забороняється навігація для маломірних суден на водоймах області, окрім суден підприємств, установ, організацій, що займаються промисловим рибальством на Кам’янському та Кременчуцькому водосховищах, а також спеціально уповноважених органів державної влади, які здійснюють охорону водних біоресурсів, працівників Національної поліції України, представників Збройних Сил України та інших органів державної влади.


Теги: навігація
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх