На кордоні зі Словаччиною прикордонники знайшли тіло 29-річного жителя Полтавщини

Сьогодні, 11:42 Переглядів: 1 261

 

Ознак насильницької смерті не виявили

Учора, 18 липня, вночі прикордонний наряд відділу «Стужиця» Чопського загону знайшов за 2 кілометри від держрубежу невідому особу без ознак життя, повідомляють на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Під час патрулювання українсько-словацької ділянки кордону спрацював службовий собака, навчений на пошук людей. В ході подальшої перевірки військовослужбовці побачили труп чоловіка, який пролежав у лісі щонайменше декілька діб.

Поруч знайшли рюкзак з паспортом, особистими речами та грошима. За документами, загиблий є 29-річним жителем Полтавщини. Попередньо, ознак насильницької смерті не виявлено. Дату та причину смерті встановлять відповідні експерти.

З огляду на подію, Держприкордонслужба України наголошує на підвищеній небезпеці гірських походів, особливо для людей без необхідних знань, навичок та підготовки, адже такі пригоди можуть призводити до трагічних наслідків.

Нагадаємо, 3 липня прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону затримали групу із десятьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути державний кордон України з Угорщиною. Був серед них і мешканець Полтавської області. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх