У Полтаві в перинатальному центрі померла новонароджена дитина — поліція

Сьогодні, 15:32 Переглядів: 887

Нині слідчі з’ясовують обставини події

У одному з полтавських перинатальних центрів померла дитина на наступний день після пологів. Для визначення причини її смерті призначеного судово-медичну експертизу. Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції Полтавщини 12 серпня. 

Нині слідчі з’ясовують обставини події в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 140 (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 14 липня з Кременчуцького перинатального центру викрали немовля. Це сталось приблизно о 16.08. У цей час мати разом зі своєю сусідкою по палаті вийшли до їдальні, а новонароджених залишили. Мати дівчинки повернулася першою і виявила, що її дитина зникла, а дитина сусідки — на місці. Через викрадення немовляти із перинатального центру Кременчука керівника установи притягнули до дисциплінарної відповідальності. 16 липня поліція розшукала дитину і затримала причетну до викрадення особу. Свій вчинок вона пояснює тим, що дуже хотіла дитину, яку ніколи б не народила, тому вдалася до злочину. 

Автор: Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх