На Лашках у Кременчуці хтось стріляв у собаку

Сьогодні, 17:02 Переглядів: 381 Коментарів: 1

Тварину лікують медикаментозно

На Лашках у Кременчуці хтось стріляв у собаку. Про це розповіли на інстаграм-сторінці комунально підприємства «Спецсервіс-Кременчук».

— У вівторок із Тузіком трапилося лихо — він в один момент перестав рухати задніми лапками. Коли волонтери зрозуміли це, одразу звернулися у приватну клініку і зробили рентген. За результатами виявилося, що біля хребта у Тузіка — куля, — йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, куля — прямо поруч із хребтом, тому поки що лікарі вирішили її не чіпати, щоб не нашкодити. Призначили медикаментозне лікування на 3 дні. Далі — по ситуації.

 

Нагадаємо, цьогоріч у соцмережах з'явилася інформація про катування та вбивство тварин у «Спецсервіс-Кременчук». Зооактивісти стверджують, що комунальне підприємство належним чином не піклується про тварин. На самому підприємстві це називають фейком.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 030
Сьогодні, 17:23

За час війни в місті розвелось дуже багато собак безпритульних. Вночі, при відкритих вікнах, складається таке вреження, що живеш на якійсь псюрні. А коли любітЬЄлі жівотних черговий раз вигулюють своїх "телят" домашніх собак то гвалт стоїть страшний в дворі. Часто-густо серед білого дня, коли якась людина з іншого двору проходить в дворі то бувають випадки шо собаки нападають. Служба притулку тварин нічого не робить, тільки по "Візиту" піариться та освоюють грошики, які виділяє Малєцький. Раніше деребанили на так званій "стерелізації" тепер на будівництвах та утриманнях притулків. Я вже не раз писав, що сестра живе на Аврорі і коли до неї приїжджаю іноді за штани хватають, там страхіття скільки бродячих собак, особливо навколо зупинки як їхати в місто, біля кіосків та магазинів які їх прикормили. Потім, коли молодняк підростає, вони діляться на зграї та живуть по дворах. 


6 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх