Дві ракети у Полтаві поцілили по Інституту звʼязку та сусідній лікарні: більш ніж 180 людей поранені (доповнено)

Сьогодні, 14:23 Переглядів: 1 057

 Нині відомо про 41 загиблого

Третього вересня Росія використала дві балістичні ракети по Полтаві, повідомили в Міноборони. За їх інформацією, часовий проміжок між тривогою і прильотом був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища.

Частково зруйнована одна з будівель інституту, багато людей опинились під завалами. Завдяки злагодженій роботі рятувальників та медиків вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 деблоковано з-під завалів.

Як повідомив начальник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін, усі відповідні служби відпрацьовують на місці. Багато полтавців здають кров, щоб допомогти пораненим.

Як повідомив Володимир Зеленський, влучання по території учбового закладу і сусідньої лікарні. Була частково зруйнована одна з будівель Інституту звʼязку. Люди опинилися під завалами. Багатьох вдалося врятувати. Більш ніж 180 людей поранені. Станом на цей час відомо про 41 загиблого. Президент доручив провести повне та оперативне розслідування всіх обставин того, що сталося.

Як повідомив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, рятувальники локалізували пожежу та продовжують розбір завалів. Усіх потерпілих невідкладно передають лікарям для надання медичної допомоги.

Поблизу місця влучання розташований житловий масив. У багатоповерхівках ударною хвилею вибило скління, пошкоджено фасади.

Поліція проводить поквартирний обхід — перевіряють, чи немає постраждалих. Вже зафіксовано під сотню заяв про пошкоджене майно.

Нагадаємо, що зранку у Полтавській громаді лунали вибухи. Згодом поруч з місцем влучання розгорнули оперативний штаб.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх