У Кременчуці шахраї ошукали пенсіонера на гроші для «термінової операції»

Сьогодні, 17:40 Переглядів: 166

 Чоловік віддав шахраям свої заощадження після дзвінка від «лікаря», який повідомив про необхідність термінової операції для родички, яка начебто потрапила в ДТП

17 вересня в Кременчуці 88-річний місцевий житель став жертвою шахраїв, які обманом виманили у нього заощадження, повідомила пресслужба поліції Полтавщини. Невідома особа зателефонувала чоловікові та представилася лікарем. Зловмисник повідомив, що його родичка потрапила в ДТП і потребує термінової операції, яка коштує великих грошей.

Щоб врятувати родичку, пенсіонер передав свої заощадження кур'єру, який прийшов додому. Згодом чоловік зрозумів, що став жертвою афери, коли справжня родичка зателефонувала і запевнила, що з нею все гаразд.

Поліція розглядає питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

 

Нагадаємо, нещодавно шахраї, представившись знайомою лубенки, виманили у неї 20 тисяч гривень, попросивши позичити гроші на лікування.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх