На Полтавщині чоловіка визнали винним в аварії, де загинула його матір

7.10.2024, 08:30 Переглядів: 632

 

У травні водій автівки не впорався з керуванням, в результаті чого машина виїхала на узбіччя та перекинулася. Від отриманих травм пасажирка — мати водія — померла у кареті «швидкої»

Водія, який у травні на Полтавщині спричинив аварію, в результаті якої померла його матір, засудили до 3-х років ув’язнення. Про це стало відомо із вироку Шишацького районного суду Полтавської області від 16 вересня.

У матеріалах справи зазначено, що подія сталася 31 травня близько 18.30 на дорозі у напрямку селища Шишаки. Тоді водій не врахував дорожню обстановку та не дотримався необхідного швидкісного режиму, в результаті чого не впорався з керуванням. Машина виїхала за межі дороги та перекинулася. 

Під час руху у машині разом з водієм була пасажирка — його мати. Внаслідок аварії жінка отримала численні ушкодження, а згодом померла у кареті «швидкої».

На суді обвинувачений свою вину визнав та повідомив, що щиро розкаюється у скоєному. Розповів, що має великий досвід керування автомобілями і раніше в ДТП не потрапляв. Також чоловік додав, що після аварії він двічі проходив тест на наявність алкоголю в організмі, проте результати були негативними.

Допитали на суді і сестру обвинуваченого. Вона у кареті «швидкої» супроводжувала матір до лікарні. Говорить, попри видимі тілесні ушкодження жінка запевняла, що у неї нічого не болить. Проте врятувати потерпілу так і не вдалося — попри проведені реанімації заходи вона померла на під'їзді до лікарні. 

На суді сестра обвинуваченого зазначила, що претензій до свого брата не має та просила призначити йому покарання, не пов'язане із позбавленням волі.

Суд визнав чоловіка винним у скоєному та призначив йому 3 роки ув’язнення з позбавленням права керувати автомобілем на 2 роки.



Автор: Яна Гудзь
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх