Розпусник демонстрував свої «принади» дітям

8.09.2005, 12:09 Переглядів: 1 725
Першого вересня до Автозаводського райвідділу міліції надійшла скарга від батьків трьох дівчаток, які розповідали про дивного чоловіка, що зустрівся їм на прогулянці. Виявилося, що коли 11-12 річні дівчата гралися у парку, що знаходиться поряд з їхнім будинком, до них під’їхав незнайомий чоловік. Він запропонував дітям переглянути порнографічну літературу, а потім почав демонструвати свої статеві органи. Закінчивши “урок анатомії”, чоловік домовився зустрітися ще раз.

Першого вересня до Автозаводського райвідділу міліції надійшла скарга від батьків трьох дівчаток, які розповідали про дивного чоловіка, що зустрівся їм на прогулянці. Виявилося, що коли 11-12 річні дівчата гралися у парку, що знаходиться поряд з їхнім будинком, до них під’їхав незнайомий чоловік. Він запропонував дітям переглянути порнографічну літературу, а потім почав демонструвати свої статеві органи. Закінчивши “урок анатомії”, чоловік домовився зустрітися ще раз. Наступного вечора він повторив свої дії. Це дуже налякало дівчат і вони розповіли про все батькам. Ті звернулися до міліції. Коли чоловік знову прийшов, його затримали. У нього знайшли журнали, які він показував дівчатам.
Затриманому 30 років. Він має вищу освіту, одружений, має двох дітей. З чоловіка взяли підписку про невиїзд і поставили його на облік. Щодо затриманого порушено кримінальну справу за статтею “розбещення малолітніх”. Ведеться слідство.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх