Квартирна справа

8.09.2005, 12:09 Переглядів: 1 713
У серпні цього року в Управління по боротьбі з організованою злочинністю Полтавської області надійшла заява від полтавчанки П. У заяві вона повідомляла, що невідомі шахраї на початку року заволоділи її квартирою, що знаходиться у центрі міста. Оперативниками УБОЗу за фактом була порушена кримінальна справа, до того ж подібний випадок був не першим. Так, у березні цього ж року до міліції звернулась 54-річна полтавчанка, яку схожим способом група невідомих "переконливо" виселила з власної квартири, продемонструвавши заповіт та рішення суду.

У серпні цього року в Управління по боротьбі з організованою злочинністю Полтавської області надійшла заява від полтавчанки П. У заяві вона повідомляла, що невідомі шахраї на початку року заволоділи її квартирою, що знаходиться у центрі міста. Оперативниками УБОЗу за фактом була порушена кримінальна справа, до того ж подібний випадок був не першим. Так, у березні цього ж року до міліції звернулась 54-річна полтавчанка, яку схожим способом група невідомих 'переконливо' виселила з власної квартири, продемонструвавши заповіт та рішення суду. Але тоді, за браком доказів, справу не вдалося довести до кінця – і її закрили.
Наразі ж стали відомі додаткові обставини, які і дозволили розкрити обидва злочини. Співробітники УБОЗу вийшли на п’ятьох підозрюваних (з них троє – жінки), які скоювали квартирні махінації. Зловмисники підробляли документи, привласнювали собі квартири випадкових громадян і потім продавали їх. Для цього шахраї виготовляли довідки про смерть, рішення суду на право власності та незаконне виселення мешканців з їх помешкань. Таким чином, законні власники залишались без житла.
На сьогодні правоохоронці затримали безпосередніх учасників злочину. Проте є дані, що це не всі учасники “квартирної справи” і оперативники вже знають хто ще входив до злочинної групи і де їх зараз шукати.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх