10 тисяч доларів за життя

13.10.2005, 15:10 Переглядів: 1 753
46-річний громадянин Німеччини зник у Кременчуці першого жовтня. Згодом його родині зателефонували невідомі та почали вимагати викуп у сумі 10 тисяч доларів..

Першого жовтня 46-річний громадянин Німеччини разом із сином приїхали на власному автомобілі “Опель” до Кременчука погостювати у родичів. Того ж вечора батько вирішив поставити свій автомобіль на стоянку, що знаходиться поруч з холдинговою компанією “АвтоКрАЗ”. Це було близько 19.30. З того часу чоловіка ніхто не бачив.
Четвертого жовтня до чергової частини міліції з повідомленням про зникнення батька звернувся його син. Як каже в.о. начальника міської міліції підполковник міліції Ігор Палій, раніше вже були прецеденти, коли цей чоловік зникав, а за день-два повертався додому, тому родичі не звернулися до правоохоронців одразу після зникнення.
“Чоловік, який зник, не вперше приїжджає в Україну. Інколи він зникав на кілька днів, згодом повертався, але цього разу через деякий час після зникнення до Німеччини зателефонували невідомі і стали вимагати у його дружини викуп - 10 тисяч доларів”, - каже пан підполковник. Така невелика сума викупу дивує правоохоронців і вони мають кілька версій того, що сталося. Однак ділитися ними з журналістами в міліції не поспішають.
Наразі відомо, що чоловік від'їхав від будинку родичів до стоянки, але до неї так і не заїжджав. Ті, хто вимагали викуп у дружини зниклого, телефонували до Німеччини не з Кременчука. Сама дружина зараз перебуває під охороною поліції ФРН.
Справа знаходиться на контролі в Міністерстві внутрішніх справ і у обласного керівника міліції. А місцеві правоохоронці повідомили прикмети зниклого: на вигляд 45-48 років, зріст 165 см, середньої статури, на обох ногах відсутні пальці, тому чоловік носить взуття малого розміру. При собі мав документи на своє ім'я, 1000 гривень та 150 євро.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх