Смерть під “шашечками”

27.10.2005, 16:10 Переглядів: 2 102
Минулої суботи на закинутому Чикалівському спецкар'єрі було знайдено спалене таксі, в багажнику якого лежали обгорілі частини людського тіла.
Фото: Дмитрий Бабец

Минулої суботи на закинутому Чикалівському спецкар'єрі було знайдено спалене таксі, в багажнику якого лежали обгорілі частини людського тіла. Згодом з'ясувалося, що це частини тіла водія таксі, який лише вчетверте вийшов на зміну. Правоохоронці вже затримали підозрюваного у скоєнні вбивства. Він – колишній таксист. Мотиви злочину з'ясовуються.
Останнім часом професія таксиста стала однією із найнебезпечніших. Діють злочинці за банальною схемою – замовляють машину за місто або зупиняють її на трасі, а далі усе відбувається , як карта ляже...
“22 жовтня на закинутому Чикалівському спецкар'єрі було знайдено спалений автомобіль ВАЗ-2107. В багажнику машини лежали обгорілі частини тіла. З останків навіть важко було зрозуміти стать померлого. Одягу потерпілого там знайдено не було. Прокуратура порушила кримінальну справу”, – такі сухі коментарі отримав “ТелеграфЪ” від прокурора Кременчуцького району Георгія Бровка.
Натомість, за власними каналами, нам вдалося з'ясувати деякі подробиці справи. Виявилося, що тієї злощасної ночі, до диспетчерської служби таксі зателефонував чоловік і замовив машину до одного з барів міста. Замовник просив аби до нього під'їхав знайомий йому водій, однак той був зайнятий. Диспетчер прислала іншу машину, за кермом якої був 20-річний студент кременчуцького політехнічного університету. (Одногрупники та викладачі відгукується про нього лише позитивно). Водій лише вчетверте виїхав на зміну. Після того, як за декілька годин він не приїхав на перезмінку і не вийшов на зв'язок з диспетчером, таксисти захвилювалися. Вони сповістили про зникнення автівки з водієм міліціянтів, передали їм запис голосу того, хто викликав таксі, і почали шукати свого колегу. Вони об'їхали всі газові заправки, побували у Комсомольську, Світловодську, навіть встигли з'ясувати чи не з'являлася машина у Полтаві та Дніпропетровську. Як відомо, згодом спалену машину з тілом знайшли у Чикалівському кар'єрі. “За попередніми даними, замовивши таксі, чоловік об'їхав кілька пунктів прийому металобрухту. Можливо, водій вирішив не допомагати пасажиру в здійсненні незаконних дій. Останній, аби прибрати свідка, вбив його, а машину, підпаливши, хотів скинути в кар'єр, частково затоплений водою. Проте вона “сіла” на пагорбах і не потонула”, - припускають таксисти, хоча і не виключають, що можуть бути й інші версії того, що сталося.
У міліції, як одну з версій, розглядають вбивство з метою заволодіння грошима. У прокуратурі відмовилися назвати будь-які версії мотивів вбивства до повного розслідування справи. Відмовляються в прокуратурі назвати і причину смерті водія: чи його вбили а підпалили тіло, чи водій згорів заживо. Не повідомляють і де саме сталося вбивство.
Таксисти кажуть, що на Раковці вони знайшли светр потерпілого з ознаками ножових поранень та слідами крові. Однак з компетентного джерела “Телеграфу” стало відомо, що водій помер не від ножових поранень, а від черепно-мозкової травми.
Хто вбивця?
“Підозрюваного у скоєнні злочину затримано. Він – мешканець Кременчуцького району. Раніше судимий. На даний час він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Дає свідчення”, – каже Георгій Бровко. З міліцейських зведень до слів прокурора можна додати, що підозрюваному 23 роки. Він – мешканець Кам'яних Потоків. Раніше працював таксистом, тому знає всі способи повідомлення водіїв про небезпеку. Можливо, тому померлий не зміг вчасно подати сигнал тривоги.
25 жовтня вбитого юнака поховали.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх