Кривава трагедія на дорозі

3.11.2005, 16:11 Переглядів: 5 007
В ніч на 1 листопада у Пирятинському районі зіткнулися маршрутне таксі та вантажний автомобіль. Дев'ятеро чоловік загинули на місці трагедії.

Першого листопада о 4 годині 40 хвилин на 145 кілометрі автотраси Київ-Харків поблизу села Олександрівка Пирятинського району сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Рухаючись у напрямку Харкова, водій автомобіля “МАН”, мешканець міста Бровари, з невідомих поки що причин виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із мікроавтобусом “Фольксваген”, який рухався у напрямку Києва. У результаті ДТП водії обох автомобілів, а також сім пасажирів мікроавтобуса загинули на місці пригоди. Ще одного пасажира машина 'швидкої' госпіталізувала до Пирятинської центральної районної лікарні. Однак згодом від отриманих травм він помер.
За даними центру громадських зв'язків облуправління міліції, удар був настільки сильним, що тіла пасажирів порозкидало і понівечило так, що спочатку неможливо було встановити точну кількість загиблих. А труп водія вантажівки вдалося витягнути з машини, лише розрізавши кабіну.  За попередніми даними, водій автомобіля МАН перевозив миючі засоби, а житомирський мікроавтобус прямував з Харкова, куди пасажири їздили на ринок “Барабашово”. Наразі з'ясовуються усі обставини трагедії та встановлюються особи загиблих.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх