Роботодавець забила до смерті працівника за вісім кілограмів цибулі

17.11.2005, 16:11 Переглядів: 2 438
8 листопада об 11-20 міліціянтам чергової частини Автозаводського райвідділу міліції повідомили, що по дорозі до приймального відділення третьої міськлікарні, не приходячи до тями, помер 47-річний кременчужанин.

8 листопада об 11-20 міліціянтам чергової частини Автозаводського райвідділу міліції повідомили, що по дорозі до приймального відділення третьої міськлікарні, не приходячи до тями, помер 47-річний кременчужанин. Цього чоловіка у важкому стані 'швидка допомога' підібрала на вулиці Київській. Медики констатували, що смерть настала внаслідок тяжких тілесних ушкоджень. Чоловік мав численні подряпини та синці, крововилив у черевну порожнину, розрив нирки – травми, які, офіційною мовою, не сумісні з життям.
В результаті проведення оперативно-пошукових заходів співробітники відділу кримінального розшуку затримали 35-річну кременчужанку, у якої померлий працював останнім часом. Жінка – приватний підприємець – займається закупівлею та реалізацією сільгосппродукції: овочів та фруктів. На складі в неї працюють наймані робітники, здебільшого це люди з невисоким соціальним статусом. У “бізнес-вумен” померлий чоловік та його дружина працювали разом. Колись чоловік мав постійну роботу, нормальну зарплату, але з часом разом з жінкою пристрастився до спиртного. Як повідомляють в міліції, ще до цього випадку невдалу спробу обікрасти хазяйку робила його дружина, але її “спіймали на гарячому”.
Незважаючи на це чоловік знову спробував вкрасти. Цього разу його здобиччю стали вісім кілограмів цибулі. Розлючена такою неповагою до приватної власності господиня віддубасила злодія шматком арматури по спині. Не задовольнившись результатом, жінка зачинила побитого чоловіка в сараї і протримала його там близько двох годин. Після того як його випустили, побитий чоловік пішов додому. Але по дорозі йому стало зле. На той час коли його підібрала 'швидка' врятувати йому життя було вже практично неможливо.
Зараз з'ясовуються всі обставини злочину. Ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України – навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень що призвели до смерті потерпілого – передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх