Міліцію б’ють!

24.11.2005, 14:11 Переглядів: 1 634
Міліціонер патрульно-постової служби, що разом зі своїми колегами увечері 21 жовтня вийшов на чергування, навіть припустити не міг, що через кілька годин опиниться у лікарні. Близько півночі він з напарником патрулювали бульвар Пушкіна, коли побачили двох чоловіків, які йшли і брудно лаялись. “Один з них був дуже п'яний. Інший трохи менше.

Міліціонер патрульно-постової служби, що разом зі своїми колегами увечері 21 жовтня вийшов на чергування, навіть припустити не міг, що через кілька годин опиниться у лікарні. Близько півночі він з напарником патрулювали бульвар Пушкіна, коли побачили двох чоловіків, які йшли і брудно лаялись. “Один з них був дуже п'яний. Інший трохи менше. Прапорщик зробив їм зауваження, на що почув: “Мент, відвали! Не лізь коли тебе не просять!”. Далі пішли вислови, які краще не повторювати. Переважно 'бушував' п'яніший. Товариш пробував заспокоїти колегу, який розгулявся”, – розповідає командир батальйону ППС Денис Захарченко. А коли міліціонер запропонував гуляці піти у відділення, щоб скласти адміністративний протокол в хід пішли кулаки. Причому, незнайомець ударив прапорщика міліції зі знанням справи, розбивши йому в кров губи та зламавши щелепу. Ще за мить на хулігана одягли наручники.
Затриманий вже був судимим. Згідно з актом судмедекспертизи, він наніс міліціянту тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості. Днями проти нього порушено кримінальну справу за навмисне нанесення правоохоронцю тілесних ушкоджень при виконанні ним службових обов'язків. Про це репортеру “Телеграфа” у вівторок повідомив прокурор Кременчука Віктор Павлійчук. Ця стаття передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх