На артскладах знайшли гранати

1.12.2005, 12:12 Переглядів: 2 313
108 гранат часів першої світової війни знайшли піротехніки на території колишніх артскладів.

Минулої п'ятниці, під час обстеження території колишніх артилерійських складів піротехнічною групою саперів з Охтирки, виявлено 108 ручних гранат, повідомляє прес-служба міськвиконкому. За даними прес-служби, після розформування військової частини і вивезення боєприпасів, які там зберігалися, територію артскладів перевіряли неодноразово. Там знаходили снаряди, бомби часів Великої Вітчизняної війни, інші вибухонебезпечні предмети.
Перед тим як розпочати на цій території будівництво нового житлового мікрорайону 'Озерний', міський голова Микола Глухов звернувся до Міністерства оборони з проханням надіслати в місто групу саперів, для більш ретельної перевірки території. Військове відомство пішло назустріч владі. Лише за три дні – з 22 по 25 листопада – були виявлені ці небезпечні предмети. '108 знайдених гранат, це зброя часів Першої світової війни. Боєприпаси охороняються працівниками Автозаводського райвідділу міліції”, – каже заступник начальника міського управління МНС Сергій Геращенко.
В управлінні з питань надзвичайних ситуації Кременчуцького міськвиконкому  “Телеграфу” повідомили, що для знищення гранат очікують на приїзд саперів з Мерефи, Харківської області. Сапери ж працюватимуть на території артскладів до другого грудня.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх