Жінку-касира спочатку били по голові, а потім обікрали

16.12.2005, 11:12 Переглядів: 1 862
Напад на жінку-касира було здійснено минулої п'ятниці вночі у Крюкові. Грабіжники спочатку побили жінку, а потім викрали 500 гривень.

Злочин, більше схожий на ганстерський фільм, ніж на щоденну реальність, здійснено минулої п'ятниці, 9 грудня, близько опівночі в Кременчуці на вулиці Кіровоградській. У кращих традиціях кримінального жанру, двоє невідомих у чорних масках били битою по голові жінку, при цьому ще й погрожували їй пістолетом. Коли жінка знепритомніла вони її обікрали. Цю картину бачили продавці магазину, який розташований неподалік від місця пригоди. Вони й натиснули кнопку виклику групи захоплення державної служби охорони, під чиєю вартою перебуває магазин. Про це розповів перший заступник начальника міського управління міліції Ігор Палій.
За його словами, до місця виклику негайно прибули правоохоронці. Однак невідомі, викравши близько 500 гривень, вже встигли зникнути. Правоохоронці викликали жінці 'Швидку'. З діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку її госпіталізували в лікарню.
У той же час група захоплення держслужби охорони почала шукати злочинців. За 20 хвилин на вулиці Дзержинського вони затримали двох хлопців – 17 та 18 років. Неповнолітній належить до ромської національності. Саме в його кишені правоохоронці знайшли більшу частину грошей пограбованої жінки – 430 гривень. У співучасника була знайдена лише “двадцятка”. Міліціянти вилучили у затриманих дві маски з проріззю для очей, биту і запальничку у вигляді пістолета “Беретта”. Підозрювані були доставлені до Крюківського райвідділу міліції. Згодом з'ясувалося, що вони вже мали непорозуміння з законом – їх затримували при спробі викрадення мобільних телефонів. Наразі проти них порушено кримінальну справу за статтею “Розбій”.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх