Виявлено три групи "мобільних" грабіжників

16.12.2005, 11:12 Переглядів: 1 790
Чотири чоловіки віком від 19 до 24 років брали таксі і їхали від Полтави до Кременчука аби поживитися тут мобілками. Приїжджали вони до нашого міста на дві-три години. За цей час вони встигали кілька разів нападати на перехожих, бити та забирали у них мобільні телефони. Після чого на тому ж таксі вирушали додому.

Чотири чоловіки віком від 19 до 24 років брали таксі і їхали від Полтави до Кременчука аби поживитися тут мобілками. Приїжджали вони до нашого міста на дві-три години. За цей час вони встигали кілька разів нападати на перехожих, бити та забирали у них мобільні телефони. Після чого на тому ж таксі вирушали додому. Як повідомляє перший заступник начальника міського управління міліції Ігор Палій, таким чином злочинці могли діяти протягом останніх трьох-чотирьох місяців.
Тим часом, як каже Ігор Палій, у барах та кафе Молодіжного працювала інша злочинна група. Хлопець та дівчина, обоє не мешканці нашого міста, сидячи за столиком стежили поки хтось не піде додому напідпитку. Наздогнавши жертву вони “тихенько” відбирали мобільник. Зараз дівчину затримали, її напарника розшукують.
Ще одна група “любителів” мобілок була виявлена в Крюкові.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх