Вирішив заробити на пальному

23.12.2005, 11:12 Переглядів: 1 647
14 грудня, близько 15-ої години, два співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Автозаводського райвідділу йшли у службових справах. Проходячи по вулиці Першотравневій вони побачили бійку. На місці пригоди правоохоронці знайшли на землі непритомного чоловіка. Ще один почав тікати.

14 грудня, близько 15-ої години, два співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Автозаводського райвідділу йшли у службових справах. Проходячи по вулиці Першотравневій вони побачили бійку. На місці пригоди правоохоронці знайшли на землі непритомного чоловіка. Ще один почав тікати. Втікача наздогнали. Це був 50-річний громадянин Росії, пенсіонер збройних сил. У чоловіка при собі було 10 тисяч гривень та електрошокер з яким той і напав на 31-річного кременчужанина.
Потерпілим виявився комерційний агент місцевої фірми яка працює з нафтопродуктами. Обох чоловіків доставили до Автозаводського райвідділу міліції. Правоохоронці встановили що затриманий підробив документи, накладні військової частини та військовий квиток на ім’я майора цієї частини. З їх допомогою він намагався, на підставі угоди на постачання дизельного пального, отримати 150 тисяч гривень від кременчуцької фірми. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.190 – шахрайство, та ст.358 – підроблення документів.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх