Автомобіля замало для втечі

23.12.2005, 11:12 Переглядів: 1 706
17 грудня, знаходячись на маршруті у провулку Льва Толстого, співробітники окремого батальйону патрульно-постової служби близько опів на одинадцяту вечора почули крики про допомогу. На місці пригоди вони побачили, як кілька хлопців б’ють ногами та палками ще одного. Помітивши правоохоронців молоді люди почали тікати. Двоє з них встигли вскочити в автомобіль “ВАЗ 2101”.

17 грудня, знаходячись на маршруті у провулку Льва Толстого, співробітники окремого батальйону патрульно-постової служби близько опів на одинадцяту вечора почули крики про допомогу. На місці пригоди вони побачили, як кілька хлопців б’ють ногами та палками ще одного. Помітивши правоохоронців молоді люди почали тікати. Двоє з них встигли вскочити в автомобіль “ВАЗ 2101”. Згодом втікачів затримали машини автопатрулів, яких викликали на допомогу. Не вдалося далеко втекти і 'автомобілістам'. Їх затримали на перехресті вулиць Кірова та Бойка.
Потерпілий, 18-річний кременчужанин, впізнав нападників, а в затриманому автомобілі була знайдена його куртка. Також в авто знайшли мобільний телефон, який, як з’ясувалось, хлопці того ж дня забрали у 14-річного підлітка біля ком’пютерного клубу “Next Level”. Відносно затриманих порушено кримінальну справу.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх