Автомат Калашникова у вікні авто?

23.12.2005, 11:12 Переглядів: 1 674
Директорка приватної телекомпанії "Візит" Тамара Мельник каже, що з вікна автомобіля, який проїжджав поруч з її машиною на неї направили зброю, схожу на автомат Калашникова. Правоохоронці з'ясовують ситуацію..

16 грудня, о 8.20, рухаючись проспектом 50-річчя Жовтня на власному автомобілі “Тойота Кемрі”, директорка однієї з місцевих газет та приватного телеканалу “Візит” Тамара Мельник побачила, що на неї з автомобіля, який проїжджав поруч, спрямовано предмет, схожий на автомат Калашникова. Злякалася не лише директорка, а й її 12-річний син, що також їхав у машині. Цей інцидент пані Мельник описала в заяві на ім'я начальника міської міліції Олега Шутяка. Жінка також повідомляє, що 'автомобіль з автоматником приїжджає до Володимира Матицина, який проживає на вулиці Шевченка', поруч з подружжям Мельників.
Начальник міської міліції Олег Шутяк у вівторок повідомив журналістам, що один з охоронців Володимира Матицина дійсно має дозвіл на носіння мисливської рушниці, яка дуже схожа на автомат Калашникова. “З цим охоронцем та Матициним відбулась розмова, але вони не можуть дати пояснення з приводу заяви. Кажуть, що подібного інциденту не було. Детальна перевірка попереду”, – каже полковник Шутяк.
Представник Володимира Матицина, Надія Рахманова каже, що прив'язувати подібні заяви до Матицина неможливо. Надія Іонівна називає все це провокацією. “Я припускаю, що подібного роду провокації будуть і надалі, бо почалася передвиборна кампанія. Щось інше додати з цього приводу, я не можу, оскільки про заяву я почула від вас, тобто журналістів”.
Натомість чутки про інцидент в місті ширяться й обростають 'подробицями'. Люди подейкують, що охоронець Матицина не лише показав директорці зброю, але навіть погрожував їй автоматом. Одні пов'язують це з виборами, інші жартують, мовляв, мабуть, жінка не поступилася дорогою кортежу Матицина, тож охоронець і показав їй зброю, аби знала, кого попереду пропускати.
Правоохоронці ж, у свою чергу, обіцяють розібратись у цій заплутаній історії і дати відповідь – хто і чому погрожував шляхетній жінці-водію.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх