Потурбувався про смерть

29.12.2005, 16:12 Переглядів: 1 803
23 грудня співробітники відділу карного розшуку Автозаводського райвідділу міліції з'ясували причини смерті чоловіка, тіло якого було знайдено 16 грудня на вулиці Постишева. Як з’ясувалось, 15-го грудня близько третьої години дня йому було надано медичну допомогу у третій міській лікарні. Оскільки в госпіталізації чоловіку відмовили, його забрав до себе 49-річний кременчужанин, пообіцявши доглядати за хворим. Напередодні обоє чоловіків разом розпивали горілку.

23 грудня співробітники відділу карного розшуку Автозаводського райвідділу міліції з'ясували причини смерті чоловіка, тіло якого було знайдено 16 грудня на вулиці Постишева. Як з’ясувалось, 15-го грудня близько третьої години дня йому було надано медичну допомогу у третій міській лікарні. Оскільки в госпіталізації чоловіку відмовили, його забрав до себе 49-річний кременчужанин, пообіцявши доглядати за хворим. Напередодні обоє чоловіків разом розпивали горілку. Однак 16-го грудня близько 23 години вечора господар виніс немічного на вулицю і залишив біля будинку. Не зупинило чоловіка і те, що на вулиці було холодно, а хворий не міг самостійно рухатися. Тож чоловік просто замерз.
Зараз обвинувачений повністю визнав свою вину. За фактом порушено кримінальну справу за ст.135 ч.3 – завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження, якщо той, хто залишив без допомоги, зобов'язаний був піклуватися про цю особу і мав змогу надати їй допомогу, а також у разі, коли він сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан, якщо вони спричинили смерть особи або інші тяжкі наслідки. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх