“Добро” не захистили ні собаки, ні сейф

5.01.2006, 14:01 Переглядів: 1 970
Першого січня до правоохоронців звернувся кременчужанин, власник оселі, що розташована на вулиці Зої Космодем’янської. Він повідомив, що повернувшись додому приблизно об одинадцятій годині дня, побачив відчинене вікно і вирвані грати. Зловмисники, потрапивши до оселі, поцупили золоту обручку та мисливську рушницю. Коли оперативна група прибула на місце події, у дворі її зустріли два величезних собаки.

Першого січня до правоохоронців звернувся кременчужанин, власник оселі, що розташована на вулиці Зої Космодем’янської. Він повідомив, що повернувшись додому приблизно об одинадцятій годині дня, побачив відчинене вікно і вирвані грати. Зловмисники, потрапивши до оселі, поцупили золоту обручку та мисливську рушницю. Коли оперативна група прибула на місце події, у дворі її зустріли два величезних собаки. Чому звірі не зупинили грабіжників – невідомо.
А у ніч з 2 на 3 січня, крадії проникли в будинок, розташований в одному з приватних секторів Автозаводського району. Як повідомляють в міліції, злочинців було скоріше за все двоє. У приміщення вони потрапили через вікно і поцупили з оселі плазмовий телевізор, різноманітну апаратуру та сейф. До речі, сейф був досить великим і важким. Свого часу, щоб його встановити, знадобилося чотири дужих чоловіки. Господар оселі, власник відомого в місті бару, на момент злочину був у гостях.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх