Жінки, прощайтеся із золотом!

18.06.2009, 09:14 Переглядів: 1 693
Вже місяць двоє грабіжників не дають спокою кременчужанкам.

Міліція Кременчука розшукує двох хлопців, які посеред біла дня зривають з жінок золоті прикраси. Вони йдуть за жертвою до малолюдного місця, затуляють їй рота, зривають золото і тікають. Обирають прикраси побільше, а жертв – беззахисніших. Міліціянти вважають, що злочинці можуть бути «гастролерами», оскільки вже місяць їх ніяк не вдається затримати.

Не зважаючи на те, що міліція постійно через пресу закликає городян бути пильними, наші жінки продовжують хизуватися на людях своїми золотими прикрасами. Це, звісно, на руку грабіжникам. Двоє з них уже місяць «живляться» золотом на вулицях Кременчука. За останній тиждень сталося три напади. 54-річна жінка на перехресті вулиць Сумської та Шевченка залишилася без золотого ланцюжка з кулоном. 23-річна дівчина на вулиці 40 років Жовтня (в районі першої лікарні) – без золотого ланцюжка із хрестиком і золотого браслета. 40-річна жінка в провулку Героїв Бреста – без золотого ланцюжка і хрестика з цирконієм. Грабіжники обирають зазвичай масивні прикраси (ланцюжки від 10 грамів золота) та фізично слабких жертв – щоб не чинили особливого опору та не змогли наздогнати.

– Їх двоє, вони діють у денний час,– каже заступник начальника міського управління міліції Денис Захарченко. – Діють на пару, дуже відкрито – навіть не змінюють свого зовнішнього вигляду. Іноді закривають жінці рота, щоб вона не кричала. «Ведуть» жертву (завжди заздалегідь слідують за нею) до небагатолюдного місця, де і нападають. Зараз у Кременчуці і в сусідніх містах ведуться оперативні заходи щодо затримання цих злочинців.

За словами пана Захарченка, грабіжники можуть бути заїжджими, оскільки вже пройшло доволі багато часу, а місцеві міліціонери ніяк не вийдуть на їх слід.

Прикмети підозрюваних

Перший. 17-20 років, зріст 170-175 см. Волосся коротке темне. Лоб широкий. Одягнений у темну футболку та чорні джинси.

Другий. 17-20 років, зріст 165-170 см. Волосся коротке русяве, коротко стрижене. Одягнений в оранжеву футболку та світлі штани.

Увага!

Прохання до всіх, хто що-небудь знає про підозрюваних, повідомити за номерами телефонів:

74-29-28, 8-093-392-00-83 (чергова частина Кременчуцького міськуправління міліції);

8-050-308-57-55 (начальник кримінального розшуку Кременчуцького міськуправління міліції).



 
Автор: konstantinov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх