Яке м’ясо обрати та в чому маринувати, адже сезон шашликів відкрито, на носі - травневі свята, і тому головним питанням залишається придбання свіжого м’яса на будь-який смак і вигляд.
Смачні реберця на грилі, шашлик, який тане в роті, або м’яка перепілка, здатна подарувати насолоду – про все це та інше розповіли професіонали своєї справи.
Бутік М’яса – місце, в якому можна знайти найбільший асортимент м’ясної продукції в місті: курочка, перепілка, індичка, свіжа свинина, молода телятина, баранина, смачні копченості на будь-який смак, а також напівфабрикати власного виробництва.
Надзвичайно тішить око широкий асортимент ковбасок та рулетиків, які гарно пасуватимуть до вашого святкового столу. А для гурманів у Бутіку М’яса знайдеться чудовий антрекот і стейк Рібай без кістки.
Надворі весна, період свят і шашликів, тож яке м’ясо обрати і яким має бути справжній маринад, щоб шашлик або реберця були, як від шефа?
Професіонали, які працюють у Бутіку М’яса, завжди порадять і навіть поділяться смачними рецептами. Любителям шашлику зі свининки радять брати кострець, у ньому менше жиру.
Наприклад, тим, хто не любить свининку, рекомендують брати продукцію з молодого теляти, кажуть, що шашлик із нього дуже смачний, такий м’який і соковитий, точно сподобається кожному. Та маринувати її можна лише за 2-3 години перед тим, як готувати. І що не менш важливо, найкращий маринад – сіль, перець, улюблені сухі приправи, оливкова олійка - і маринад готовий.
Любителям м’якоті радять не робити з неї стейки або шашлики, адже вона зовсім не для цього, ошийок – найкращий друг стейків, соковитий і в міру жирний. Або замість свинини радять обрати молоде ягня, і не варто боятися якогось неприємного запаху, адже притаманний специфічний запах лише старому. М’ясо ягняти можна навіть не маринувати, варто лише пам’ятати головне правило – куштувати його лише гарячим, адже саме так можна відчути той неповторний смак.
Всім, хто боїться зайвих калорій, а саме завзятим спортсменам рекомендують м’ясо індички, яке можна приготувати усіма можливими способами не лише на грилі, а й на кострищі. У Бутіку М’яса радять маринувати м’ясо у молочці (молоко, сметана, кефір і т.д), кажуть, так набагато смачніше. І щоб не згубити смак власне м’яса, не варто обирати якісь специфічні соуси, цим його можна лише зіпсувати, найкращий варіант для маринаду: сухі приправи, сіль, будь-яка олія - і шашлик із філе індика буде найкращим вашим кулінарним творінням.
А також великий вибір ковбасок зі свининки, які можна готувати не лише вдома у духовці, найсмачніше приготувати їх на решітці просто неба.
У магазині, який вже другий рік працює два вас, зроблять усе, що тільки можна. Можна купити шматочок потрібного вам м’ясця, й просто у магазині з нього зроблять фарш. Також м'ясо можна не лише нарізати, варто лише попросити і його нафарширують та навіть замаринують, й усе це – безкоштовно і просто на ваших очах.
Головною родзинкою Бутіка М’яса на вулиці Театральній, 28, є не лише доставка, яка діє по місту за замовлення від 500 гривень, а й можливість заздалегідь замовити потрібні м’ясопродукти за телефоном - 068-222-58-22.
У магазині вам турботливо все замаринують, наріжуть, зроблять фарш і запакують, як для себе. Допоможуть підібрати потрібне м’ясце до вашого столу, для шашлику, стейку і навіть розкажуть, як смачніше приготувати, порадять правильний маринад і знову чекатимуть вас у гості.