Вже понад 40 тисяч підписників на Віоліті PRO!

21.07.2022, 16:30 Переглядів: 2 381

 

Шановні друзі! Нарешті ми можемо поділитися з вами останніми новинами та досягненнями, про які неможливо мовчати.

Завдяки нашій спільній любові до прекрасного, бажанню глибше пізнавати світ мистецтва, історії та колекціонування, нам вдалося створити вже таку велику, але все таку ж затишну Youtube спільноту. Наразі на каналі Віоліті PRO вже понад 40 тисяч підписників!

Ми вдячні кожному, хто став частинкою цього цікавого та дійсно важливого для нас проєкту. Кожен з вас дарує нам унікальну можливість поширювати культуру колекціонування в Україні та за її межами, розповідати людям про справжні скарби стародавніх часів та ексклюзивні арт-об'єкти, висвітлювати важливі історичні події нашої країни, і звісно - ділитися лайфхаками та знаннями, що можуть бути корисними. Саме тому хочемо щиро подякувати особисто кожному та сказати, що ви - наше натхнення! А ваша прихильність заряджає нас шаленою мотивацією, бажанням робити більше та краще, працювати та знаходити нові шляхи творчого розвитку. 

Якщо ви ще не приєдналися до нашого ком'юніті - ласкаво просимо на канал Віоліті PRO. Ми вже зібрали для вас багато цікавих відео на різноманітні теми, та це - тільки початок!

Чому колекціонування марок - вигідна інвестиція? Як виглядають найдорожчі картини 2019-2021 років та найжахливіша радянська кукла? Звідки з'явилися карнавальні маски? Як відрізнити українські мотиви в живописі? Відповіді на всі ці питання ви можете дізнатися разом з нами. Підписуйтесь скоріше, щоб не проґавити найцікавіше! 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх