Завод АЛЬФАТЕКС відвідали представники Полтавської обласної військової адміністрації

3.06.2024, 16:00 Переглядів: 788

 

30 травня 2024 року Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС приймав делегацію від Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної військової адміністрації.

У складі делегації були: т.в.о. директора Департаменту Ярослав Касянов та заступник директора Департаменту Андрій Сорочинський.

Метою візиту було ознайомлення з діяльністю заводу та обговорення актуальних викликів, з якими стикається підприємство в складних умовах виробництва під час війни.

Директор заводу, Микола Корецький, розповів гостям, що попри важкі умови, АЛЬФАТЕКС впевнено планує збільшувати обсяги виробництва та ступінь локалізації.

28.05.2024 року в рамках ініціативи «Зроблено в Україні», Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС увійшов до каталогу виробників «Українська техніка для громад». 

Наразі підприємство продовжує активно вдосконалювати процес виготовлення комунальної техніки. Завдяки оснащенню цехів сучасним обладнанням та розширенню модельного ряду власної продукції, завод не тільки адаптується до викликів часу, а й виходить на новий рівень розвитку.

Директор заводу, Микола Корецький, також провів оглядову екскурсію для гостей, показавши весь виробничий процес від збору шасі марки DAYUN на складальних потужностях до виготовлення надбудови, її фарбування та установки. Ярослав Касянов та Андрій Сорочинський відвідали заготівельний, зварювальний, фарбувальний та складальний цехи, де мали змогу побачити процес перетворення металу в сучасну техніку. Вони спостерігали за виготовленням сміттєвозного навісного обладнання, виготовлення самоскидних кузовів, вакуумних машин та іншої техніки.

Ми щиро вдячні Полтавській обласній військовій адміністрації за візит, за увагу до роботи Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС та підтримку вітчизняного виробництва.

https://alfateks.com.ua/

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх