Квіткова майстерня Vivien: букет замість тисячі слів

Сьогодні, 13:00 Переглядів: 583 Новини компаній

  

Квіти - це не просто рослини, вони мають власну мову, наповнену почуттями та сенсами. Але не кожному під силу зробити так, щоб вона стала зрозуміла іншим. На щастя, в Кременчуці є місце, де працюють фахівці, які перетворили процес створення букетів на справжнє мистецтво!

З давніх давен люди намагалися зрозуміти мову квітів і спілкуватися нею, коли власних слів бракувало. Вони дарували коханим ніжні троянди та прекрасні гвоздики, на знак співчуття - лілії або хризантеми, а за допомогою тюльпанів намагалися показати любов та турботу про близьких людей. Проте, сучасні букети набагато складніші, і якщо ви хочете подарувати рідній людині дійсно незабутній букет, флористи з майстерні Vivien з радістю в цьому допоможуть!

Авторські букети

Асортимент букетів у Vivien дійсно вражає: тут кожен знайде саме те, що йому потрібно. Флористи майстерні можуть запропонувати букети, які стануть чудовим подарунком з нагоди заручин, весілля, дня народження - або й просто приємним сюрпризом для коханої людини. Тут можна знайти як елегантні скромні букети, так і величезні шедеври з понад сотні квітів, які потішать серце кожної дівчини.

  
Якщо ж жоден з готових букетів не впадає вам в око, завжди є можливість замовити унікальну композицію з квітів. Vivien співпрацює не лише з передовими українськими постачальниками квітів: для створення композицій здебільшого використовують квіти з Нідерландів, Колумбії, Еквадору та інших країн.

З яких квіток складається букет

Під час вибору букету перш за все варто керуватися власним смаком або вподобаннями людини, для якої він призначений. У квітковій майстерні Vivien найбільшою популярністю користуються композиції з:

  • Троянди (Full Monty, Pink Mondial, кущові троянди та інші);
  • Гортензії;
  • Діантусу;
  • Гіпсофіла;
  • Сезонних квітів (півоній, тюльпанів та інших).

Для декору найчастіше використовують сухоцвіти, рускус, нобіліс, гілочки евкаліпту та інші рослини, які додають композиції неповторного шарму і ніжності.

Якщо ж ви не впевнені, який саме букет подарувати, працівники майстерні з радістю прийдуть на допомогу. Нагоди бувають різні, і букет для коханої дівчини точно буде відрізнятися від того, який підійде для колеги по роботі. Флористи Vivien врахують усі ці нюанси, і ви точно будете задоволені результатом!

 

Зручність та доступність

Замовити букет у Vivien надзвичайно просто. Вам не потрібно нікуди їхати, зробити це можна, зателефонувавши на номер +380674783996 або в одному з месенджерів:

Telegram
Instagram
Facebook

Вибрати готовий букет ви зможете на сайті компанії. На онлайн вітрині представлені найкращі роботи флористів Vivien, які задовольнять найвибагливіших замовників.

Проте, щиро рекомендуємо завітати до магазину за адресою: м. Кременчук, вул Соборна 4/28 і особисто підібрати букет. Двері майстерні відкриті для відвідувачів щодня з 10:00 до 19:00.

Якщо ж ви знаходитеся за кордоном або в іншому місті і хочете зробити рідній людині приємний сюрприз, це теж не стане проблемою. Букет можна не лише замовити, а й оплатити онлайн. Майстерня здійснює доставку квітів не лише по Кременчуку, а й у передмістя: Кам’яні Потокі, Піщане, Власівку та в Горішні Плавні. А для букетів вартістю понад 3000 гривень передбачена безкоштовна доставка по центру міста.

Замовлення краще робити заздалегідь: його виконання займає від однієї до трьох годин, адже створення краси потребує часу.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх