Піца від “Маркетопт”: незабутній смак італійської їжі в серці рідного міста

6.08.2024, 18:00 Переглядів: 1 539 Новини компаній

   

“Маргарита”, “Чотири сири”, “Мисливська” або щось своє - обирайте те, що вам до душі і не стримуйте фантазію!

Піца вже давно перестала бути стравою виключно італійської кухні, вона по праву посідає топові сходинки рейтингів у ресторанах по всьому світу. Попри це, по-справжньому смачну піцу не так просто знайти, адже вона має свої секрети, і тільки справжні майстри-піцайоло можуть розкрити усі тонкощі смаку цієї страви. Тут кременчужанам надзвичайно пощастило: завдяки мережі магазинів “Маркетопт” вони можуть ласувати найкращою піцою щодня!

“Маргарита” - класика, яка здатна вас здивувати

Якщо ви не знаєте, яку піцу обрати, рекомендуємо звернути увагу на “Маргариту”. Ця піца справді універсальна: завдяки ідеально підібраним інгредієнтам і збалансованому смаку її обожнюють справжні поціновувачі смачної та корисної їжі. Підійде вона навіть вегетаріанцям, адже класичний рецепт включає в себе лише продукти рослинного походження. А завдяки оновленому рецепту “Маргарита” з “Маркетопта” стала ще смачнішою. Начинка піци - томати, сир моцарела, свіжий базилік, спеції та оливкова олія - це продукти, які створюють дійсно незабутню гармонію смаку.

За легендою, ця піца була названа на честь королеви Італії Маргарити Савойської, яка обрала саме її серед кількох варіантів, коли захотіла скуштувати справжню “народну” їжу. З того часу без “Маргарити” не проходив жоден королівський прийом.

Ще один сюрприз - приємна ціна, яка вас здивує. До того ж піцу готують дуже швидко, і вона стане ідеальним рішенням у випадках коли терміново потрібно втамувати голод.

Відкрита кухня - гарантія якості

Особливістю “Маркетопту” є відкрита кухня, тож ви можете бути впевнені у свіжісті і високій якості улюбленої страви. Ви можете спостерігати з процесом приготування піци з самого початку, від змішування тіста для основи і аж до фінальної стадії, коли її випікають на дровах у спеціальній печі.

З “Маркетоптом” гурмани можуть бути впевнені у тому, що піца готується з дотриманням усіх стандартів та норм гігієни - погодьтеся, не кожен ресторан готовий буквально допустити вас на кухню.

Яку піцу обрати

Окрім “Маргарити” найбільшою популярністю в “Маркетопт” користуються такі види піци:

  • “Чотири сири” (моцарела, чеддер, гауда, сир з блакитною пліснявою);
  • “Регіна” (болонська суміш, моцарела, гриби, балик, свіжа зелень);
  • “Мисливська” (болонська суміш, моцарела, копчена грудина, мисливські ковбаски, печериці, свіжа зелень);
  • “Прошуто” (болонська суміш, моцарела, салямі, базилік, орегано);
  • “Поло” (болонська суміш, моцарела, гриби, смажене куряче філе, свіжа зелень);
  • “Гавайська” (болонська суміш, куряче філе, ананас, моцарела, петрушка).

В “Маркетопті” ви можете не лише обрати серед великої кількості запропонованих варіантів, а й створити власний кулінарний шедевр. Просто оберіть додаткові інгредієнти для начинки - їх вибір справді вражає, тож кожен поцінувач піци знайде саме те, що йому до смаку. Шинка, ковбаски, куряче філе, шампіньйони, кукурудза, ананас, різні види сиру, каперси, папріка - це тільки невелика частина смакового різноманіття, яке пропонує піца з “Маркетопт”.

Зручна система замовлення

Замовити піцу в “Маркетопт” надзвичайно зручно: це можна зробити особисто майже в кожному магазині. Ви можете зайти за щоденними покупками, одразу вибрати піцу - і спокійно продовжувати шопінг. А на шляху до каси просто підійдіть до піцайоло та заберіть вже готову піцу. Така система надзвичайно комфортна для людей, які не лише люблять смачно поїсти, а й цінують свій час.

Часто “Маркетопт” проводить спеціальні акції для поціновувачів піци, тож уважно слідкуйте за соцмережами супермаркетів та оголошеннями в магазинах. “Маркетопт” гарантує, що смачна їжа може бути дешевою, а найкраща піца - доступною для кожного кременчужанина!


Адреси магазинів “Маркетопт” у Кременчуці:

квт. 101, буд. 3 (Комфі)

вул. Соборна, 19 (ТЦ Галактика)

вул. Академіка Маслова, 22

вул. Халаменюка, 1

пр. Лесі Українки, 13а

пр. Лесі Українки, 62

вул. Лейтенанта Дніпрова, 64А

вул. Університетська (Першотравнева), 43

Також піцу "Маркетопт" можна купити в магазинах “Грузинська випічка” за адресами:

квт. 287

вул. Олександра Білаша, 2-Г

вул. Університетська (Першотравнева), 32

пр. Лесі Українки, 39

пр. Лесі Українки, 22

Маркетопт у соцмережах:

Маркетопт у Вайбер 

Маркетопт у Facebook 

Маркетопт в Instagram 

Маркетопт в Telegram 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх