Як вибрати номер телефону для бізнесу?

20.08.2024, 12:40 Переглядів: 316 Р

 

В бізнесі як оптимізованій системі кожна деталь грає велику роль. З десятків процесів й рішень будується шлях до успіху будь-якої справи. І дуже важливим в цьому механізмі є — телефонний номер. З нього починається комунікація між клієнтами, а часто й презентація обличчя компанії. Він має бути простим, зрозумілим і легко запамʼятовуватися. 

Потреба в красивому телефонному номері для ділових відносин і бізнесу не менш актуальна, ніж наявність стратегії розвитку компанії.

Всього одна комбінація може вплинути:

  • на імідж та впізнаваність бренду, асоціації певних цифр саме з вашою торговою маркою;
  • на можливість клієнтів швидко запамʼятовувати номер і при потребі – дзвонити за знайомою послідовністю цифр «автоматично»;
  • на розширення видів комунікації, коли можна бути на зв’язку онлайн і офлайн з клієнтами через SIM-карту або eSIM за одним (або декількома) красивими номерами телефону;
  • на рівень довіри від цільової аудиторії. Чим довше слугує номер, тим стабільність компанії вселяє більше віри.

Оскільки вибір номера впливає на всі сфери «життєдіяльності» бізнесу, то пропонуємо розглянути варіанти як його підібрати, де купити та як отримати.

Красиві номери та їхні категорії 

Для бізнесу важливо розуміти, серед яких варіантів номерів можна обирати та який рівень ексклюзивності приховано за кожною із комбінацій. На сайті Київстар до вибору представлені такі категорії:

  • прості номери (будь-яке поєднання цифр, крім тих, що входять в структуру інших красивих типів номерів);
  • срібні (мають дзеркальне відбивання цифр або повтори комбінацій);
  • золоті (мають три підряд однакові цифри в номері; послідовність цифр у порядку зростання чи спадання; унікальні 2-3 цифри, що декілька разів повторюються в номері);
  • платинові (номери, що мають чотири підряд однакові цифри).

При виборі гарного номера важливо думати як про клієнтів, так і про впізнаваність бізнесу, щоб обрана комбінація цифр максимально задовольняла запити й очікування співрозмовників та самого власника.

Де купити?

Покупку красивого номера можна легко зробити онлайн і підібрати бажані цифри як самостійно, так і порадившись разом з усією командою в офісі. Коротка інструкція:

  1. Підберіть номер відповідної категорії й типу, що вам підходить найбільше. Керуйте налаштуваннями, поки не отримаєте бажаний результат.
  2. Оплатіть тариф і красивий номер.
  3. Отримайте нову SIM-карту зручним способом.

З початку активації «сімки» номер почне працювати на вас, ваш імідж і репутацію команди. А інвестиція, що була зроблена під час покупки, точно стане вдалою.

Вартість залежить від складності або простоти ексклюзивного номера.

Креативності представників бізнесу інколи немає меж, тому оператори мобільного зв’язку завжди мають що запропонувати для сміливих і красивих рішень!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх