Звертайтесь за допомогою вчасно

Сьогодні, 10:00 Переглядів: 118

 

Лікування хребта та суглобів потребує досвіду та розуміння можливих проблем, які виникають майже у кожної людини з часом. Таким лікарем є вертебролог, який лікує суглоби та хребет людини.

Я - лікар, який має досвід понад 30 років. Вертебролог, якого, можливо ви довго шукали. Всі проблеми, пов'язані з шийним, грудним, поперековим, крижовим відділом хребта та усіма суглобами - моя щоденна робота, те, що я вмію лікувати найкраще. Сучасними методами. Зручними для пацієнта. Ощадливими у порівнянні з іншими пропозиціями. Я можу допомогти уникнути операції, розповім вам реальну ситуацію та допоможу вам здолати недугу, біль у спині, суглобах у найкоротший час. За міжнародними протоколами відновлювальні, стимулюючі лікувальні процедури проводяться один раз на два тижні. Немає сенсу витрачати кошти на лікування, яке не дієве, якщо можна вирішити питання сучасними методами. Повірте у себе. Повірте в одужання. Тільки не зволікайте довго. Це дорого вам може обійтись. Звертайтесь за допомогою вчасно.
Доктор Владимиров Роман Романович приймає в Кременчуці

2 вересня за адресою:
вул. Лікаря Богаєвського, 13-А, кабінет 4а

Попередній запис за телефонами:
066-431-31-03073-431-31-03
Детально і доступно про захворювання хребта та суглобів, а також про методи лікування можна прочитати на офіційному сайті Центру вертебрології доктора Владимирова: www.spinanebolit.com.ua
Ліц. МОЗ України АЕ №571070 від 03.10.2014р.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх