Букет вчителю – яскраві фарби осені що зачаровують

Сьогодні, 13:00 Переглядів: 106 Р

 

Існує добра традиція на День Знань дарувати квіти вчителям. І цей процес дарування квітів приносить багато позитивних емоцій не тільки викладачам але і учням. Адже це прекрасний спосіб виказати свою повагу і шану улюбленому вчителю. Не дивно, що батьки завчасно починають знайомитися з останніми квітковими трендами і продумовують питання квіткової композиції не менш ретельно ніж питання шкільної форми чи шкільного приладдя.

Добре що у сучасних учнів та їх батьків немає жодних складнощів з придбанням квітів. Наприклад, на сайті інтернет магазину УкраФлора є можливість замовити з доставкою не тільки квіти, але і готові композиції та навіть рослини у вазонах. Відрізняються запропоновані рішення як видом рослин, кольором та пакуванням, так і ціною. Тому підібрати букет вчителю вийде на всі смаки і бюджети. Крім того флористи підкажуть на яких варіаціях краще зупинитися враховуючи різні особливості.

Клас має значення

Отже букет вчителю відрізняється за розмірами, рослинами, які використовуються для його створення, кольоровою палітрою в залежності від різних чинників. І один із факторів, які треба враховувати це клас,  в якому навчається учень, бо флористи створюють букети для:

  • Першокласників;
  • Учнів середніх класів;
  • Учнів старших класів;
  • Учнів випускних класів.

Також композиції відрізняються в залежності від того це букет вчительці чи вчителю. Вік викладача теж бажано враховувати.

Першокласнику важно буде тримати в руках величезні букети, тому флористи пропонують міні композиції з квітів нейтральних відтінків. Ідеальне рішення – айстри, ромашкоподібні хризантеми, гортензії. Спростити процес дарування може підібране пакування. Так дуже зручно дарувати букет у кошику чи спеціальному пакеті.

Учні молодших класів вже дарують квіти своєму улюбленому вчителю тому можна врахувати його смакові уподобання в плані рослин. Наприклад, якщо вам відомо що вчителька обожнює кімнатні квіти, сміливо даруйте рослину у вазоні.

Учні старших класів віддають перевагу яскравими композиціям з троянд, айстр, ірисів. Трендом стали композиції у жовто-блакитній палітрі, які нагадують про кольори державного прапору. Ще один цікавий тренд – рослини, які асоціюються саме з Україною (соняшники, пшениця).

Для вчителів чоловіків флористи пропонують букети високі, з чіткою геометрією і в насичених бордових тонах. Тоді як букети для викладачів жінок вражають різноманіттям пакування, форм, кольорів.

 

Щодо вартості, то не варто купувати дуже дороговартісні композиції, бо це може поставити викладача у незручне становище. Взагалі букет вчителю – це не питання вартості, це про повагу і вдячність. І головне, щоб квіти були красиві, свіжі і гармонійно підібрані, а не вражали екзотичністю чи захмарною вартістю. Консультанти UkraFlora допоможуть вам підібрати кращий варіант. А якщо з запропонованих готових букетів ви не знайшли підходяще рішення, то флористи створять для вас особливу композицію, яка додасть ще більшої урочистості святу Першого вересня.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх