All Right: мовна школа, з якою ваша дитина закохається в англійську

30.08.2024, 16:32 Переглядів: 489 Р

 

Англійська мова є однією з найпоширеніших в світі, і в сучасних реаліях її знання є обов’язковим для кожної успішної людини. Найкраще розпочинати вивчення мови змалечку, адже саме в ранньому віці закладається фундамент майбутніх знань.

Український онлайн проєкт All Right - це мовна школа для дітей від 4 років, яка точно сподобається вашій дитині. Викладачі школи знають, що англійська для дітей має свою специфіку, тому уроки проходять в цікавій ігровій формі з використанням Кембріджської методики (тобто учні здебільшого спілкуються саме англійською). Така система набагато ефективніша за ту, що використовується в загальноосвітніх школах, і дитина не просто вивчатиме мову, а й полюбить її. Що ж саме пропонує малюкам All Right?

Як відбувається процес навчання

Завдяки особливій методиці дитина засвоює англійську природнім шляхом, так само як колись вчила й рідну мову. Під час навчання вона дивиться мультики, співає пісні, виконує ігрові завдання - тобто замість нудного заучування окремих слів вчиться говорити одразу реченнями. Навчання в школі персоналізоване, воно враховує інтереси дитини. Так, тут пропонують різні варіанти уроків:

  • Гра у Minecraft
  • Гра у Robox
  • Природа та тварини
  • Юний художник
  • Конструктор
  • Принцеси

Програма, яку використовують вчителі, базується на системі Cambridge YLE, і після проходження курсу дитина без проблем зможе скласти відповідний іспит, результати якого визнаються в усьому світі.

Щодо вчителів - їх в школі більше 600. В All Right працюють як українські викладачі, так і іноземці, зокрема й носії англійської мови. Ви можете обрати вчителя разом з дитиною на сайті компанії. Усі вчителі мають відповідний сертифікат для роботи з дітьми і пройшли ретельний відбір.

Відвідайте пробний урок

Школа All Right запрошує вас на безкоштовний пробний урок - так і дитина, і її батьки зрозуміють, на який саме курс варто записатися і чи підійде навчання дитині. Під час цього уроку ви познайомитеся з учителем, визначите рівень знань дитини і побачите, як проходять заняття.

А ще після пробного уроку ви отримаєте знижку 40% на обраний курс, яка діятиме протягом доби. Тож це чудова можливість заощадити кошти!

Оберіть курс, який ідеально підійде вашій дитині

Мовна школа пропонує кілька курсів в залежності від віку учнів:

  • Від 4 до 6 років - уроки проходять в ігровій формі, здебільшого з усним спілкуванням. Дитина навчиться розповідати про себе, свої інтереси і навколишній світ, підтримувати бесіду та почне читати англійською
  • Від 7 до 9 років - разом з героями курсу дитина розвине навички спілкування, зможе створювати блоги та невеликі оповідання і почне вивчати граматику.
  • Від 10 до 12 років - в розмові і письмі дитина зможе використовувати складні граматичні конструкції.

Звісно, для кожного віку розроблені курси як для початківців, так і для тих, хто вже трохи знає мову - тож починати ніколи не пізно.

Загалом в All Right навчається понад 65 тисяч дітей із 46 країн світу - погодьтеся, така статистика багато про що говорить. З відгуками учнів та їхніх батьків можна ознайомитися на сайті компанії. Якщо ж у вас виникли додаткові питання - звертайтеся на гарячу лінію. Представник школи проконсультує вас щодо процесу навчання і допоможе записатися на пробний урок.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх